Photo by SAMUEL KUBANI / AFP

FC Minsk – Dinamo Minsk: Få forhøjede ODDS!

Bolden ruller! Den hviderussiske liga begyndte at spille sidste weekend. Som den eneste europæiske liga opretholder “Vysheyshaya Liha” deres spilleplan som normalt. Hovedstads Derbiet mellem FC Minsk og Dinamo Minsk er planlagt denne lørdag. Det lille stadion med en kapacitet på 5.200 pladser vil helt sikkert være udsolgt.

FÅ ET SUPER TILBUD PÅ KAMPEN

FORHØJEDE ODDS:

FC Minsk 20.0 |ELLER| Dinamo Minsk 10.0

Det betyder du kan vinde 1.000 kr. på FC Minsk og 500 kr. På Dinamo Minsk!

LÆS NEDERST HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET!

FC Minsk

FC Minsk opstod i 2006 gennem fusionen af Zmena Minsk og Tarpeda-SKA Minsk. I de sidste 3 år har Minsk-holdet normalt været meget i midten af den hviderussiske liga. I sæsonen 13/14 nåede FC Minsk kvalifikationsrunden i Europa League efter cupsejren. FC Minsk er netop nu på 2. pladsen efter en sejr i seneste runde. Derfor må en kamp som denne være ekstra vigtig for holdet, når de møder arvefjenderne fra Dinamo!

Dinamo Minsk

Med syv mesterskaber er Dinamo Minsk det næst mest succesrige hold i Hviderusland bag BATE Borisov. Især dominerede Minsk-klubben den hviderussiske ligas tidlige år, da den blev grundlagt i 1990’erne. Siden 2005 har holdet været i stand til at fejre syv mesterskaber, som viser. I Sæsonen 2018/2019 sluttede de på fjerdepladsen med 50 point.
Dinamo spillede også mod et oprykket hold sidste fredag. Sergey Gurenkos mænd tabte hjemmekampen mod Rukh Brest me 0 – 1. Derfor antager vi, at lørdagen kamp er ekstra vigtig. Dinamo har vundet otte af deres sidste 12 kampe mod FC Minsk. Det sidste nederlag var i 2011.

Sådan får du tilbuddet!

1. Opret konto på 888-sport HER
2. Indbetal min. 70 kr. og modtag 100% bonus på optil 1.000 kr.
3. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
4. Kryds fingre for dit bet!

Den Hviderussiske Liga: