FCM VS NORDSJÆLLAND: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Fredag, 7 Nov 2022. KL.18.00

Fodbold – Superliga

Se Kampen her 

Midtjylland formåede at holde sig i Europa denne sæson, da de endte på 2. pladsen i deres svære gruppe,endda med alle deltagerne på samme antal point!

Deres generelle præstationer hjemme i Superligaen, har dog meget plads til forbedring, da de i øjeblikket ligger på en 8. plads , hvor de senest fik et nederlag hjemme mod OB.

Angriberen Brumado er ude, mens de tvivlsomme fortsat er midtbanespillerne Sørensen og Olsson.

Nordsjælland blomstrer til gengæld i denne sæson i Superligaen, da de indtager førerpositionen i rækken og foreløbig nyder godt af seks kampe positiv stime på tværs af alle turneringer.

De tillod sig ikke nogen ulejlighed sidste gang hjemme mod Horsens, da de rutineret vandt over dem med et 2-0-resultat. De fremstod ganske enkelt dominerende i alle spilaspekter og vandt meget fortjent.

De kommer til at mangle den suspenderede midterforsvarer Nagalo, samt den skadede midterforsvarer Jenssen.

Dagens spilforslag

Gæsterne går ind til dette opgør med et tag som underdog, men overordnet set fremstår de generelt bedre i denne sæson, og er bestemt i stand til at forlænge deres positive stime mod Midtjylland, som nok er ved at løbe tør for brændstof på grund af et travlt program. Midtjylland blev dog generelt at være garant for mål, og mon ikke superligaens førerhold kan dirke deres vakkelvorne forsvar op.

Vi satser på mål i begge ende og gerne mindst tre.

Husk at spille ansvarligt