(Photo by Paul ELLIS / AFP)

Guide: Premier League er tilbage!

Der er 9 Premier League runder tilbage, og det kan let blive en thriller! Vil fordelen ved hjemmebanekampe være mindre uden tilskuere? Hvem kan kvalificere sig til Europa og Champions League? Her er alt hvad du har brug for at vide, før bolden ruller videre med resten af ​​Premier League-sæsonen den 17. juni.

To kampe mangler

Premier League starter med fire hold, som alle har én kamp mindre spillet end de andre i ligaen. Manchester City ligger i øjeblikket 25 point bag Liverpool, og i alt kan de få 30 point ved at vinde de resterende af kampe (10). De møder Arsenal onsdag, der også kæmper for en plads i Champions League.

Aston Villa spiller mod  Sheffield United i onsdagens anden kamp. Villa har kæmpet denne sæson, mens Sheffield har overrasket. Vinder Sheffield hopper de helt op på en 5. plads.

Sådan afgøres kampen om titlen

Hvis Manchester City vinder deres resterende kampe, kan de score i alt 87 point. Liverpool har nu 82 point, hvilket betyder, at to sejre er det der kræves fra Liverpool,for at Manchester City ikke skal kunne indhente dem. Hvis det viser sig, at City taber en kamp, ​​er det bare én sejr der kræves.

Manchester City – Arsenal | 17. juni
Everton – Liverpool | 21. juni
Manchester City – Burnley | 22. juni
Liverpool – Crystal Palace | 24. juni
Chelsea – Manchester City | 25. juni
Manchester City – Liverpool | 2. Juli

Baseret på ovenstående kampe er der en god chance for, at Liverpools guld kan blive sikret, før deres indbyrdes møde, men først skal Liverpool vinde et Merseyside-derby, mens Manchester City skal slå Chelsea på Stamford Bridge.

Kampen om Champions League-pladserne

Som bekendt er det de fire øverste pladser i Premier League som får lov til at spille  Champions League. Manchester City er blevet nægtet deltagelse i de næste to år, men vi venter stadig på en bekræftelse.

Hvis det viser sig at City ikke kan deltage, vil det hold der slutter på 5. pladsen, indtage deres plads. Dette er en gylden mulighed for Manchester United, Wolverhampton, Sheffield United, Tottenham eller Arsenal, da kun fem point adskiller holdene.

Nedrykningskampen i Premier League

Det ser ud til, at både Aston Villa og Norwich er på vej tilbage til Championship, mens Sheffield United forbliver i Premier League. De tre nederste hold rykker ned, og før Premier League starter, er Bournemouth, Watford og West Ham på en delt neders tredjeplads med 27 point.

Sådan ser du Premier League i TV og Stream

Premier League kan i Danmark ses på Viaplay.dk!


© TVsporten.dk – Fodbold i TV