Se PREMIER LEAGUE fodbold med viaplay Se PREMIER LEAGUE fodbold med viaplay

LIVERPOOL V MANCHESTER CITY: OPTAKT & ODDSFORSLAG

● Spilletid: Søndag ​​den 16. oktober, 17.30.

● Sted: Anfield Road Stadium (Liverpool)

● Sidste resultat mellem de to: Liverpool 3-1 Manchester City, Community Shield Finalen, Juli 2022

● Udsendelse: VIAPLAY

Kan Liverpool vende tingene med en sejr?

Liverpool og Manchester City har været de to bedste hold i Premier League siden 2017/18-sæsonen, eftersom ingen anden hold har vundet ligaen siden da. De to har konkurreret på det allerhøjeste niveau med kun et point, der adskiller dem ved to lejligheder.

Man fristes til at sige, at de sidste seks sæsoner har været Man City-Liverpool-æraen. Den nye Manchester United-manager Erik ten Hag sagde drillende forud for sæsonen at alle æraer må slutte på et tidspunkt. Kan hollænderen have ret? Liverpool har haft en chokerende start på sæsonen og ligger nummer ti efter deres første 8 kampe. Denne kamp kan stort set knække mesterskabsdrømmen, eller måske virkelig bringe den til live igen.

Hvor er det hele gået galt for Liverpool?

Liverpool har i de sidste fem sæsoner været en styrke at regne med, men i denne sæson har de virkelig startet dårligt. I de gode ”gamle” dage havde de lange ubesejrede perioder og tabte umådelig sjældent. Nu er hverdagen en anden i Liverpool og hver uge, så ser de rystende ud. Lad os se på deres resultater indtil videre i Premier League:

● Fulham (Ude)- 2-2 uafgjort

● Crystal Palace (Hjem)- 1-1 uafgjort

● Manchester United (Ude)- 2-1 tab

● Bournemouth (Hjem)- 9-0 sejr

● Newcastle (Hjem)- 2-1 sejr

● Everton (Ude) – uafgjort 0-0

● Brighton (Hjem)- 3-3 uafgjort

● Arsenal- (Ude)- 3-2 tab

Jurgen Klopp`s elleve røde spillere har kun vundet to gange i otte kampe. Efter de høje standarder, de har sat, er dette langt fra godt nok. For at gøre tingene værre kommer deres næste test nu mod Manchester City, som har været strålende i denne sæson og stadig er det eneste ubesejrede hold tilbage i ligaen. Det vil være et stort og tidligt julegave ønske for Liverpool at holde City i skak og hente alle tre point.

For hvis City vinder, så vil kløften være forbløffende stor og efterlade Liverpool med 16 point bagefter City.

Liverpool oddsforslag

En Liverpool sejr i denne kamp ​​har måske den højeste udbetalingspris, vi har set i årevis. Bet365 giver pengene tilbage FIRE gange hvis de røde vinder, hvilket er flot betalt med tanke på Hjemmebanefordel, Kvaliteten Liverpool faktisk besidder og historik. 

Hvis de skal vinde, kan vi helt sikkert se begge sider komme på tavlen, og den frække og trofaste Liverpool fan kunne måske tage en Liverpool sejr og begge hold til at score.

Her er, hvordan Liverpool – Man City odds med begge hold til at score ser ud hos ComeOn:

Få odds 5.00 på spillet her

Man City trives med Haaland i centrum

Erling Haaland har allerede i denne sæson 15 mål i Premier league. Femten! Og vi er kun ni kampe inde i sæsonen. Den norske angriber har været intet mindre end en åbenbaring i Manchester City. Han har allerede udviklet imponerende relationer på banen med sine holdkammerater, og man skulle tro, at Haaland og de Bruyne havde spillet sammen i årevis.

I betragtning af begge siders form kommer det ikke som nogen overraskelse at se Man City som stærke favoritter til denne spænde Premier League kamp. Erling Haaland har allerede scoret en på Anfield i sin karriere, og score han igen så får man faktisk odds 1.72 hos Bet365.

Manchester  City odds forslag

Som tidligere nævnt så ligger favoritværdigheden hos Man City, og det er forståeligt med tanke på hvad Pep Guardiola har opnået. City er bare i en klasse for sig selv, når det køre og Liverpool skal virkelig finde noget gejst frem på dagen, hvis de skal vinde. Så i stedet for blot at spille en Manchester City-sejr, så vil prøve at kombinerer det med en scoring fra Erling Haaland. Dette kan gøres ved ”Byg-selv-væddemål” hos Bet365

Liverpool – Manchester City kamp forudsigelse

Kigger vi på form og resultater, så ser det ikke godt ud for Liverpool. De har været forfærdelige defensivt i denne sæson, og City har været en offensiv maskine, som altid. Manchester City var i stand til at sætte seks mål ind mod Manchester United, der havde lukket to ind i fire kampe før. Liverpool har lukket seks ind i deres to seneste!

Phil Foden eller Jack Grealish vil have en fin chancer for at løbe rundt om Trent Alexander Arnold, og Haaland vil ikke have nogen problemer i feltet mod en lav selvtillidsramt Virgil van Dijk. Vi tror på mange mål og en Manchester City sejr, så over 3.5 mål og City sejr til odds 3.40 lyder som fin værdi.

Find de bedste her hos Bet365

Husk at Spil ansvarligt.