Inter-atletico madrid MIGUEL MEDINA / AFP

Inter – Atlético Madrid

Tirsdag aften den 20. februar byder sidste års finalister, Inter, det spanske gigant hold, Atlético Madrid, velkommen til San Siro. Det lover til at blive endnu en spændende kamp i Champions League-slutspillet.

Få spændende informationer før Inter – Atlético Madrid, hvor vi kigger på stats, form & tidligere møder.

Find Champions League kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Inter – Atlético Madrid Kampinfo

Kamp:Inter – Atlético Madrid
Start: 20/02/2024 kl. 21:00
Arena:Giuseppe Meazza-stadion (San Siro)
Tv Kanal:TV3 + & Viaplay

Inter i Champions League

I CL gruppespillet har det gået strålende for Inter. De har tre sejre og tre uafgjorte kampe i gruppe D, hvor de mødte Real Sociedad, Benfica og Salzburg. I den seneste kamp mod Benfica i november endte det 3-3 på udebane.

I den nationale liga ligger Inter på førstepladsen og har en imponerende vinstreak på otte på hinanden følgende sejre i alle turneringer. I den seneste ligakamp mod Salernitana knuste de Roma med en 4-0 sejr på San Siro.

Nu retter de fokus mod Champions League, hvor de betragtes som favoritter før kampen. Der er ikke rapporteret om nye skader på spillerne, og holdet er i fremragende form. Spørgsmålet er, om de kan fortsætte den imponerende stime og tage endnu en sejr i CL? Vi tror, at italienerne bliver nødt til at nøjes med uafgjort.

Atlético Madrids Seneste Præstationer

Atletico Madrid indledte Champions League med en 1-1 kamp mod Lazio, efterfulgt af en stærk sejr mod Feyenoord. Holdet har i alt 4 sejre og 2 uafgjorte kampe i Gruppe E, hvilket betyder, at de ikke har tabt en eneste kamp i CL gruppespillet.

I den nationale La Liga ligger de i øjeblikket på fjerdepladsen, kun 3 point efter Barcelona. I den seneste kamp mod Las Palmas vandt holdet med hele 5-0, hvilket gav et stort boost i selvtilliden før denne kamp. Faktisk er vi nødt til at se tilbage til slutningen af januar for at finde sidste gang Atletico Madrid tog en sejr. Det var ved at besejre Rayo Vallecano på hjemmebane.

Atletico Madrid betragtes ikke som favoritter, men de har bevist sig som et kraftfuldt hold denne sæson. Drømmen om at løfte trofæet vil motivere dem til at gøre alt for at udfordre Inter om avancement i Champions League.

Inter – Atlético Madrid Tidligere Møder

Af de seneste to møder har holdene hver vundet en gang. Sidst de mødte hinanden var i 2018 i International Champions Cup, hvor Inter vandt med 0-1.

Form & Seneste Resultater

Inter

  • 16/2: Inter – Salernitana 4-0 (sejr)
  • 10/2: Roma – Inter 2-4 (sejr)
  • 4/2: Inter – Juventus 1-0 (sejr)
  • 28/1: Fiorentina – Inter 0-1 (sejr)
  • 22/1: Napoli – Inter 0-1 (sejr)

Atlético

  • 17/2: Atlético Madrid – Las Palmas 5-0 (sejr)
  • 11/2: Sevilla – Atlético Madrid 1-0 (tab)
  • 7/2: Atlético Madrid – Athletic Club 0-1 (tab)
  • 4/2: Real Madrid – Atlético Madrid 1-1 (uafgjort)
  • 31/1: Atlético Madrid – Rayo Vallecano 2-1 (sejr)

Hvornår starter Inter – Atletico Madrid?

Kampen starter kl 21:00 dansk tid Tirsdag den 20 Feb.

Hvor kan jeg se Inter – Atlético Madrid ?

På kanalerne 3+ & Viaplay kan du se Champions League i TV

Hvordan fungerer Champions League-slutspillet?

Slutspillet består af fire runder. Først spilles ottendedelsfinalerne, hvor 16 hold deltager for at afgøre hvilke otte hold, der går videre i turneringen. Derefter følger kvartfinalerne med otte hold. Vinderne avancerer derefter til semifinalerne, og af de fire hold går to videre til den store CL-finale den 1. juni på Wembley Stadium i London.

Hvor mange tilskuere kan San Siro rumme?

Stadionet har plads til ca. 75.000 tilskuere.