Inter Milan – AC Milan

Kæmpe Milano brag i den italienske serie A når Inter tager imod AC Milan på deres fælles hjemmebane San Siro. Det er en kamp imellem rækkens nummer et og to, da de begge har ni point for tre sejre indtil videre i serie A. Begge hold har været fejlfrie i de indledende uger af den nye serie A kampagne, med tre sejre til både Simone Inzaghi og Stefano Pioli forud for landskampspausen i september. Dette har som sagt sat dem som de to bedste i tabellen, med Inter først før topmødet, men kun baseret på målforskellen, hvor Milan har indkasserede mål i opgør med Torino og Roma i sidste måned. Det gør det svært at vælge en favorit i denne spændende serie A kamp og uafgjort kan være på kortene.

Læs mere her:

Guide til at streame Inter – Milan  hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Serie A fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find Serie A kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting & Bedste Bookmakere i Danmark

Inter – Milan Kampinfo

Kamp:Inter – Milan
Start: 16/09/2023 kl. 18:00
Arena:San Siro
Tv Kanal:TV2 Sport

Hvem Vinder Milano Derbyet?

Det vil gnistre, når Inter og Milan går ind mod hinanden i Derby della Madonnina lørdag eftermiddag. Inter vil sigte efter at beholde deres 100 % sejrsrekord i 2023/2024-sæsonen intakt, imens Milan ikke bør afskrives endnu. Som altid vil en mand for hjemmeholdet som Lautaro Martinez være i fokus, som scorede et fantastisk mål i en 4-0-knusning af Fiorentina, mens midtbanespilleren Stefano Sensi forbliver på skadeslisten.

Stefano Piolis mænd gjorde det godt i sidste runde da de slog Roma på Stadio Olimpico inden landskampspausen. Milan håber også på deres fjerde sejr i træk, og i betragtning af deres angrebspotentiale tror vi, at der er en stor værdi i at satse på, at begge hold scorer. Forsvarsspilleren Fikayo Tomori går desværre glip af lokalderbyet, mens Pierre Kalulu, Olivier Giroud og Ismael Bennacer er ude af kampen med skader.

Seneste Serie A Resultater – Inter

  • Inter – Monza 2-0
  • Cagliari – Inter 0-2
  • Inter – Fiorentina 4-0

Seneste Serie A Resultater – Milan

  • Bologna – Milan 0-2
  • Milan – Torino 4-1
  • Roma – Milan 1 -2

Se Inter – Milan i TV

Ønsker du at se kampen i tv, så skal du have fat i TV2 Sport. De har alle rettighederne til at vise den italienske Serie A fodbold i Danmark og viser alle kampene live med skarpe danske kommentatorer.

Stream Inter – Milan Med Bet365

Er du ofte på farten og ønsker et lynhurtigt og stabilt stream så kan du altid overveje at anvende Bet365. Den store bookmakere viser mange fodboldkampe, også serie fodboldkampe på deres platform, og kvaliteten er i top.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Ofte stillede spørgsmål

HVor kan jeg se Inter – Milan i tv?

Du kan se kampen live i tv med et abonnement hos TV 2 Play.

Kan jeg stream Inter-Milan online?

Med bet365 kan du streame alle kampe fra den italienske serie A

Hvad tid starter Inter-Milan?

Kampen starter den 16 september kl.18.00