(Photo by KAI PFAFFENBACH / POOL / AFP)

Internationale Kampe: Uge 27

Der skal spilles masser af lækre internationale kampe denne weekend ude i Europa. Her har vi samlet dem sammen, og skabt en lille guide, så du kan se hvilke kampe som er værd at se, og hvor de kan ses. Tag et kig her og få en lille forsmag på hvilke internationale kampe som venter dig.


Se hele sports TV-guide for weekenden her!


Atletico Madrid – Mallorca

Det går løs fredag ​​aften kl. 22:00 i den spanske La Liga. Den traditionsrige klub fra hovedstaden hilser de nedrykningstruede RCD Mallorca velkommen. Tirsdag spillede Atletico uafgjort med FC Barcelona og besejrede deres direkte rivaler fra FC Sevilla med 13 point over deres sidste fem kampe. Med Mallorca som modstander, som er det svageste udehold (5 point i 16 kampe) i La Liga kan Atletico næsten regne med 3 point.

Kampen kan ses på TV2 Sport X og på TV2 Play


Manchester United – Bournemouth

Manchester United møder Bournemouth lørdag kl. 16.00. Selvom Premier League er afgjort i den øverste top, er kampen om Champions League-pladserne i fuld gang. For et par uger siden forventede Manchester-fansene ikke længere at holdet kunne nå at få en Champions League plads. Efter at have indsamlet elleve point fra de sidste fem kampe har den store klub fra Manchester igen fonyet håb for at nå deres ultimative mål. På samme tid spiller Leicester City mod Crystal Palace. Chelsea møder Watford på Stamford Bridge kl. 9:00

Kampen kan ses på Xee og Viaplay.dk
Lazio – AC Milan

Der spilles naturligvis også fodbold i Italien, og AC Milan er gæst i Rom lørdag aften. Kampen starter kl. 21.45, og Lazio vil sætte Juventus under pres med endnu en hjemmesejr og holde Inter Milan på afstand. AC Milan holder øje med de internationale pladser og kunne tage et vigtigt skridt i retning mod Europa League med en bortesejr. Lazio er dog stadig ubesejret i Serie A på hjemmebane og på andenpladsen med 39 point.

Kampen kan ses på TV2 Sport X og på TV2 Play


Bayer Leverkusen – Bayern München

Der skal spilles pokalfinale i Tyskland når Bayer Leverkusen møder giganterne Fra Bayern München. I den for nylig afsluttede sæson scorede Bayern 100 mål, og Robert Lewandowski var ansvarlig for en tredjedel af alle mål med 34 mål. Thomas Müller spillede også sin mest succesrige sæson nogensinde med 21 mål. Derfor må man se på Bayern München som klart de største favoritter. Den næstsidste kampdag mistede Leverkusen chancen mod Hertha for at få en Champions League-plads. Leverkusen ønsker bestemt at vinde en titel, og Eintracht Frankfurt har vist, at alt er muligt i DFB Cup-finalen, men alt skal passe for at slå Bayern i deres nuværende form.

Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.dk
Læs mere om DFB Pokals historie her!