Juventus – Lazio

Der venter et spændende fodboldbrag i Italien denne weekend, når storholdet Juventus tager imod Lazio på hjemmebanen. Juventus er kommet fornuftigt fra start og ligger nummer tre med syv point, imens Lazio ligger på en tolvte plads efter to nederlag og en sejr. Denne sejr var dog på udebane mod Napoli, hvilket uden tvivl må have givet holdet selvtillid. Derfor skal Juventus ikke tage let på sagerne når kampen sparkes igang, så det skal blive spændende at se hvad der står på tavlen efter 90 min.

Læs mere her:

Guide til at streame Juventus – Lazio hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Serie A fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find Serie A kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting & Bedste Bookmakere i Danmark

Juventus – Lazio Kampinfo

Kamp:Juventus – Lazio
Start: 16/09/2023 kl. 15:00
Arena:Allianz Stadium
Tv Kanal:TV2 Play

Kan Juventus Vinde?

Allianz Stadium vil være centrum for opmærksomheden, når Juventus og Lazio møder hinanden i Serie A runde 4. Juventus går efter deres tredje sejr i sæsonen, men denne kamp bliver alt andet end en tur i parken for Bianconeri. Paul Pogba er udelukket til kampen, mens både Federico Chiesa og Mattia De Sciglio er ude af spillet med skader. Så meget af presset falder på Dusan Vlahovic som forventes at lede slaget for Juventus foran de håbefulde tilskuere.

Lazio gjorde det på godt og blandt chokerede de mange ved at slå de regerende mestre Napoli før landskampspausen. Juventus er dog en reel styrke at regne med på hjemmebane, og vi forudser, at Massimiliano Allegris tropper kommer til at hente alle tre point fra kampen. Der er ingen friske skadesbekymringer hos det gæstende hold forud for turen til Torino.

Seneste Serie A Resultater – Juventus

  • Udinese – Juventus 0-3
  • Juventus – Bologna 1-1
  • Empoli – Juventus 0-2

Seneste Serie A Resultater – Lazio

  • Lecce – Lazio 2-1
  • Lazio – Genoa 0-1
  • Napoli – Lazio 1-2

Se Juventus – Lazio i TV

Ønsker du at nyde kampen i tv, så skal du have fat i TV2 play. De har rettighederne til at vise Italiensk fodbold i Danmark og viser alle kampene live med danske kommentatorer.

Stream Juventus – Lazio Med Bet365

Er du ofte på farten og ønsker et lynhurtigt og stabilt stream så kan du altid overveje Bet365. Den store bookmakere viser også serie fodboldkampe på deres platform

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Juventus – Lazio?

Kampen starter lørdag den 16/09 kl.15.00

Hvor kan jeg se Juventus – Lazio i tv?

Du kan se kampen hos TV2 play som viser alle kampene fra Serie A