Runde 5 Odds PAUL ELLIS / AFP

Kampdag 5 Odds: West Ham – Tottenham, flere betting optakter.

Liverpool vandt sæsonens første sejr med stil, da de i weekenden smadrede Bournemouth med hele 9-0 på Anfield, mens Arsenal fortsatte deres sejrsstime, og Erling Haaland scorede sit første hattrick i Premier League, da Manchester City slog Crystal Palace efter at have været bagud med to mål.

Et ventet lokalderby mellem rivalerne West Ham og Tottenham er den vigtige kamp i denne runde, mens der også er andre spændende kampe, hvor Arsenal møder Aston Villa, og Leicester spiller mod Manchester United.

5 nøglekampe at holde øje med, Odds og forudsigelser

Premier League Odds: Manchester City – Nottingham Forest

Kamptidspunkt: 20:30, onsdag 31. August.
Streaming: Viaplay

Al tvivl om, hvordan Erling Haaland ville gøre det i Premier League, kan lægges væk nu, efter han scorede tre af Manchester Citys fire mål i deres flotte comeback mod Crystal Palace i weekenden.

Onsdag aften spiller Manchester City igen på hjemmebane på Etihad mod Nottingham Forest. Det ser ud til at være en rigtig svær test for Steve Coopers hold, og de forsvarende engelske mestre er store favoritter til at vinde kampen.

In Manchester City’s last nine league games there have been over 2.5 goals, so that will be a good place to start.

If you want to combine over 2.5 goals with a win for Manchester City, then the odds are 1.30. If Manchester City wins the match by at least three goals, then it gives 1.58, while a win by at least four goals gives odds of 2.40.

Haalands seneste hattrick betyder, at markedet på ham er blevet lavere. Hvis man tror på, at den norske målmaskine kan gøre det igen, så giver det odds 6.75, hvis han scorer hattrick for anden kamp i træk.

Det er 20 år siden, Nottingham Forest sidst spillede på udebane mod Manchester City i en ligakamp. Her tabte de med 3-0, og hvis det også bliver resultatet i denne kamp, giver det odds 6.50.

Premier League Odds: Arsenal – Aston Villa

Kamptidspunkt: 20:30, onsdag 31. August
Streaming: TV3 Max

Topholdet fra Arsenal kan tage deres femte sejr ud af fem mulige, når et hårdt kæmpende Aston Villa-hold gæster Emirates i den første midtuge runde i den nye sæson.

Der er allerede pres på Aston Villas manager, Steven Gerrard, efter de senest tabte med 1-0 til West Ham, der ellers havde tabt deres første tre kampe i sæsonen.

Arsenal are low odds favorites in this match, although they needed a late goal in the last game against Fulham at the weekend, while Aston Villa actually have a pretty good record in their recent matches against Arsenal.

I de sidste fem kampe mod Arsenal i Premier League har Aston Villa vundet de tre, selvom Arsenal dog vandt de to kampe mod dem på det seneste.

Det er klart, at Arsenal er favoritter i denne kamp, og i de sidste 12 hjemmekampe mod Aston Villa i alle turneringer, er der blevet scoret over 2,5 mål, så der er lagt op til et underholdende opgør.

It should be an excellent pick for Arsenal to win and over 2.5 goals to be scored, giving odds of 2.10.

Arsenal har også scoret mindst tre mål i fem af deres seneste seks hjemmekampe mod Aston Villa i alle turneringer, hvilket også må være et bevis på, at det kunne blive en let hjemmesejr.

Premier League Odds: West Ham – Tottenham

Kamptidspunkt: 20:45, onsdag 31. August
Streaming: 3+, Viaplay

Den mest ventede kamp i midtugen foregår i London, hvor Tottenham tager den korte tur for at spille mod West Ham, som kom lidt i gang efter deres dårlige start ved at slå Aston Villa i weekenden.

Tottenham er kommet rigtig godt i gang med den nye sæson, og de er også favoritter i dette opgør, hvilket nok skyldes, at de har hentet fem sejre i deres seneste seks kampe i ligaen.

Den seneste søndags sejr på 2-0 over Nottingham Forest var med til at fastholde momentum for Tottenham, der også har vundet deres to seneste kampe mod West Ham.

West Ham kom dog ud som vinder i deres seneste hjemmekamp mod Tottenham i Premier League i sidste sæson, hvor Michail Antonios scoring blev afgørende for kampens udfald.

Dette kan dog blive et tæt opgør. Tottenham har holdt målet rent i fem af deres seneste syv udekampe i ligaen, mens der er blevet scoret under 2,5 mål i West Hams seneste fire kampe.

Premier League Odds: Liverpool – Newcastle

Kamptidspunkt: 21.00, onsdag 31. August
Streaming: See og Viaplay

Liverpool smadrede Bournemouth med hele 9-0 i lørdags, hvilket var en tangering af den største sejr i Premier Leagues historie. Jürgen Klopps hold har dog stadig nogle skadesproblemer, og der vil være mere modstand i Newcastle.

Selvom Newcastle ikke har vundet siden åbningskampen, så har tre uafgjorte kampe, senest 1-1 mod Wolverhampton, gjort, at de stadig er ubesejrede i denne sæson.

Oddsene tyder dog på, at den stime stopper for Newcastle på Anfield onsdag aften, efter Liverpool vandt begge kampe mod Newcastle i sidste sæson.

I forrige sæson opnåede Newcastle to uafgjort resultater mod Liverpool, og Eddie Howes tropper ser ud til at være meget forbedret siden da, efter de har investeret massivt i truppen.

Den nye stjerneangriber, Alexander Isak, kan være i spil til at starte inde for Newcastle, men med 13 sejre i de seneste 16 hjemmekampe mod Newcastle ser det også ud til, at Liverpool vil vinde denne kamp.

Liverpool har vundet både ved halvleg og fuldtid i fem af deres seneste syv hjemmekampe mod Newcastle i alle turneringer, så dette marked kunne være en overvejelse værd, hvis man vil smide penge efter Liverpool.

Premier League Odds: Leicester – Manchester United

Kamptidspunkt: 21:00, torsdag 1. September
Streaming: See og Viaplay

I torsdagens eneste kamp i Premier League tager Manchester United turen for at møde Leicester, der ligger i bunden af tabellen efter de første fire runder.

Den snak der har været om, at Manchester United skulle være i krise, er forstummet lidt, efter de hentede en flot sejr over Liverpool, og den blev fulgt op med endnu en sejr over Southampton i weekenden.

Leicester har fået en skidt start på sæsonen, hvor de har fået et enkelt point efter deres første fire kampe, og senest tabte de 2-1 til Chelsea, hvor Conor Gallagher ellers blev vist ud for Chelsea.

Uniteds angreb er stille og roligt begyndt at fungere under Erik ten Hag, og det faktum at Leicester har lukket minimum to mål ind i alle deres kampe i Premier League i denne sæson, gør, at Manchester United er favoritter i opgøret.

Selvom Leicester har vundet de seneste to kampe hjemme på King Power Stadium over Manchester United, så er det svært at se, at de tager en tredje sejr på stribe, da Brendan Rodgers’ hold virker til at være i opløsning.

2.08 for at Manchester United vinder deres tredje ligakamp på stribe er en fin værdi, mens det giver 2.88, hvis de vinder kampen, og der bliver scoret over 2,5 mål.

Der er blevet scoret over 2,5 mål i ni af Leicesters seneste ti kampe i Premier League, så det er et fremragende valg til midtugens sidste kamp.