Dagens spil

Leicester vs Leeds: Dagens spil & odds forslag

Kampdato: Torsdag, 20 oktober 2022, KL.21.15

Fodbold – England Premier League

Se Kampen her: Viaplay

Dagens spil kigger idag mod Premier League opgøret mellem Leicester City og Leeds United. Det hele foregår hos Leicester som torsdag aften er vært for Leeds United på King Power Stadium i Premier League.

Leicester City (19.) har fået en forfærdelig start på sæsonen – det eneste positive ved deres sæson er, at James Maddison har fundet formen. Leeds United (15.) har været en blandet fornøjelse indtil videre – de startede stærkt, men nu har de ikke vundet i deres seneste 6 kampe.

3 grunde til at spille dagens spil.

1.James Maddison er suspenderet. Han er Leicesters vigtigste spiller med 5 mål og 2 assists indtil videre. Uden Maddison vil alle Leicesters omstillinger blive dårligere. 

2. Begge hold underpræsterer deres xGA og overpræsterer deres xG – det betyder, at de scorer flere mål, end de statistisk set burde, og de indkasserer flere mål, end de burde. 

3. Det er nemt at se på de tidligere opgør og tro, at der bliver mange mål, men vi tror ikke, at dette opgør kommer til at foregå på den måde. Ingen af holdene har råd til at tabe, men et uafgjort resultat vil ikke være det værste resultat. Leicester kommer fra en 0-0 uafgjort mod Palace, og Leeds fra et 0-1-nederlag til Arsenal. Vi tror på at der bliver passet på fra starten og at vi kommer til at se en kamp uden mange mål.

Vi anbefaler den alternative asiatiske mållinje der hedder Under 3.0 som giver odds 1.65 hos Bet365.

Husk at spille ansvarligt!