Stream Leipzig – Bayern München: 30/09/2023

Der er dømt tysk topbrag, når Leipzig tager imod giganterne fra München hjemme på Red Bull Arena fredag aften. Det er rækkens nummer et mod rækkens nummer 3 og to hold som elsker at lave mål. Bayern har vundet fire kampe og spillet en uafgjort, imens Leipzig har tabt en kampe med samme antal sejrer. Det skal blive spændende at se, om Leipzig kan byde Bayern op til dans me uanset hvad, så bliver det svært. Harry Kane og resten af holdet er i topform og vandt 7-0 på hjemmebane mod Bochum, hvor Harry Kane scorede hattrick.

Det tegner sig til at blive en underholdende kamp, så gå ikke glip af kampen.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame Leipzig – Bayern München hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Bundesliga fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find Bundesliga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Bundesligaen

Hvis du vil streame Leipzig mod Bayern München og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med sin brugervenlige platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampene i realtid. Du behøver aldrig at bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade deres Bet365-app og begynde at nyde kampen.

Leipzig – Bayern München Kampinfo

Kamp:Leipzig – Bayern München
Start: 30/09/2023 kl. 18:30
Arena: Red Bull Arena
Tv Kanal:See & Viaplay

Leipzig mod Bayern München: Hvem er bedst?

I løbet af de seneste 18 møder har RB Leipzig kun vundet 3 gange. Der har været 6 uafgjorte, mens Bayern München har vundet 9 gange. Målforskellen i disse 18 kampe hedder 35-24 i Bayern Münchens favør, så kan Leipzig overraske imod Bayern München?

I forrige sæson vandt Leipzig 1-3 på udebane mod Bayern, så de kan bestemt gå ind og drille Bayern på deres egen hjemmebane, hvor stemningen vil være i top. Hos Leipzig er det spillere som Xavi Simons og Ikoma Lois Openda som laver målene og de skal være skarpe på dagen, hvis de skal have point ind på kontoen. Til sammen har de lavet seks mål, men hos Bayern finder vi den tidligere Tottenham spiller, Harry Kane, som indtil videre har lavet syv mål.

Set med danske øjne, så håber vi selvfølgelig på at Yussuf Poulsen starter på banen mod Bayern München, men det er tvivlsomt. I sidste kampe fik den danske landsholdsspiller 20 min på banen mod borussia mönchengladbach, da Leipzig vandt 0-1.

Der kommer næsten med statsgaranti flere mål i denne kamp, da de to hold plejer at folde sig helt ud mod hinanden. I de seneste fem kampe har cifrene hedder, 3-2, 3-5, 1-1, 1-3 og 3-0, så det lover godt for kampen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Leipzig – Bayern Munchen?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr også kan du se alle kampene i Bundesligaen.

Hvornår spiller Leipzig – Bayern München?

Kampen starter kl 18.30 Lørdag den 30 september