Denmark's midfielder Christian Eriksen celebrates qualifying for the finals on the pitch after the Group D Euro 2020 football qualification match between Republic of Ireland and Denmark at Aviva Stadium in Dublin, Ireland on November 18, 2019. - The game finished 1-1, Denmark qualifying for the finals. (Photo by Lorraine O'SULLIVAN / AFP)

Liste: Top-20 Dyreste Danske Fodboldspillere

Vi har her oplistet de 20 Dyreste Danske Fodboldspillere. Listen indeholder en beskrivelse af spilleren og giver dig et indblik i hvorfor denne spiller er blevet vurderet henholdsvis. Tag et kig, og se om du er enig.

Se her hvor du kan følge alle de danske stjerner!

Kilde: TransferMartkt.de

Nr. 20 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Viktor Fischer

Værdi: 5.40 mio £

Klub: FC København

Den hjemvendte spiller, som netop i denne tid udfolder sig for FC København har haft masser af succes i den danske liga og har allerede en gang vundet guld med de københavnske løver. Han er stadig en ung spiller på blot 25 år. Han har desværre lidt under en del skader for FCK, men han virker til at være tilbage på fode igen, og kan nu på ny trylle assist og mål frem for FCK.

Nr. 19 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Nicolai Jørgensen

Værdi: 5.85 mio £

Klub: PSV Eindhoven

Nikolai Jørgensen har gjort det godt i sin karriere og er stadigvæk en vigtig landsholdsspiller. Han har desværre lidt under skader i år 2019, men er på vej tilbage mod topform og lagde ud med at score 2 gange mod Hereenven. Han er 29 år, og har stadig en del gode år tilbage. Han har svoret troskab til PSV, så vi får se om han kan fortsætte som en vigtig spiller for hollænderne.

Nr. 18 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Simon Kjær

Værdi: 5.85 mio £

Klub: AC Milan

Simon Kjær, anfører for landsholdet. Simon Kjær har været vidt omkring i den store fodbold verden med klubber såsom; Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, Roma, Fenerbache, Sevilla og ja nu selveste AC Milan. Han er en sikker forsvarsspiller og styrer bagkæden med hård hånd. Han er 30 år, så han burde stadig have et par gode år på hans position.

Nr. 17 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Kenneth Zohore

Værdi: 6.30 mio £

Klub: West Bromwich Albion

Med rødder I Elfenbenskysten har den danske center forward imponeret i Cardiff City med 22 mål og er nu en del af West bromwich hold i Championship. Hvis han fortsætter sin succesfulde færd i Storbritannien kan han sagtens ende i Premier League. Det betyder også at han nemt kan få en vigtigere rolle på landsholdet. Han er 25 år gammel.

Nr. 16 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Andreas Skov Olsen

Værdi: 6.75 mio £

Klub: Bologna FC

En af Danmarks absolutte toptalenter. Spillede en fantastisk sæson for FC Nordsjælland og blev indkøbt direkte til Serie A-holdet Bologna. Han er blot 20 år og spiller allerde regelmæssigt. Hvis han får succes i Italien kan han let blive en af Danmarks største spillere. Blot tiden kan vise om han kan opfylde disse forhåbninger.

Nr. 15 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Joakim Mæhle

Værdi: 8.10 mio £

Klub: KRC Gent

Joakim Mæhle bliver ved med at imponere i Belgien og er ofte set som en af klubbens vigtige spillere, alt dette gør han i en alder på blot 22 år. Hans gode sæson, på trods af mangel på spilletid i visse perioder, har da også ført til en del interesse fra større klubber, såsom Tottenham og Napoli. Det bliver spændende at følge ham i hans karriere.

Nr. 14 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Martin Braithwaite

Værdi: 9 mio £

Klub: CD Leganes

En af Danmarks hurtigste Wingers/Angribere. Han gør det godt i La Liga og er en fast del af landsholdet. Han er blevet 28 år, og virker stadig til at have en masse gode år i sig. Han er den anden dyreste spiller i leganes historie. Hvis han scorer regelmæssigt og gør et godt indtryk i den spanske liga er der intet der taler imod at han tage endnu et skridt opad i en nær fremtid.

Nr. 13 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Jacob Bruun Larsen

Værdi: 10.80 mio £

Klub. Borussia Dortmund

Den talentefulde winger har ikke så meget spilletid i den tyske storklub som mange kunne tænke sig. Han gør dog stadigvæk et relativt godt indtryk når han får chancen. Man den er blot 21 år og har allerde stor succes og masser potentiale. Rygter går på interesse fra Bournemouth i Premier League.

Nr. 12 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Kasper Schmeichel

Værdi: 10.80 mio £

Klub: Leicester City

Kasper Schmeichel er en af Danmarks allerbedste keepers gennem tiden. Han fortsætter med at imponere i England og på det danske landshold. Netop i skrivende stund ligger hans klub; Leicester på 3. pladsen i Premier League og han har endda gjort det næsten umulige da Leicester vandt Premier League i 2015-16 sæsonen. Han er meget glad for at være i Leicester, så intet tyder på et forestående salg. Han er 33 år gammel.

Nr. 11 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Robert Skov

Værdi: 11.70 mio £

Klub Hoffenheim

En meget komplet ung spiller med et fantastisk spark og godt overblik. Mange hold er interesserede i en spiller som Robert Skov. Han gør det godt for Hoffenheim, som noget uvant har flyttet ham til en Wingback-position. Han er stadig ung og har masser af muligheder for at tage en eller flere skridt op i sin karriere. Den tidligere FCK-stjerne og nuværende landsholdsspiller bliver meget spændende i de næste par år.

Nr. 10 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Daniel Wass

Værdi: 12.60 mio £

Klub: Valencia

Daniel Wass har godt nok gjort det godt i La Liga. Det betyder at han er en fast mand på det succesfulde Valencia-hold og man kan endda diskutere om han ikke ern af holdets vigtiste mænd. Denne opgang har også betydet at han er blevet del af det danske landshold igen, efter en lille pause. Hn er 30 år nu, og er ikke helt ung, men han virkser stærk for tiden.

Nr. 9 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Pierre Emile Højbjerg

Værdi: 13.50 mio £

Klub: Southampton

Højbjerg var anset som en af de største fodboldtalenter i verden i sine alleryngste dag i Byern. Han opfyldte nok aldrig de gigantiske forhåbninger som der var til ham, men han er blevet til en fantastisk spiller i Southampton. Den filosofi som Southampton spiller med passer ham super godt, og han er en af deres vigtiste spillere. Han er blot 23 år og har masser af tid til at komme til en endnu bedre klub.

Nr. 8 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Phillip Billing

Værdi: 16.20 mio £

Klub: Bournemouth

Her har vi endnu en af de dygtige unge danske spillere i Premier League. I den beskedne alder af blot 23 har han vokset til at blive en af de bedste spillere på Bournemouths hold. Han er ekstremt stærk og god på bolden. Han er en typisk fysisk midtbanespiller. Hans talent er spændende og vi håber at det kun vokser så at vi kan se ham tage en endnu større rolle en skønne dag.

Nr. 7 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Jannik Vestergaard

Værdi: 16.20 mio £

Klub: Southampton

Jannik Vestergaard er en ekstremt fysisk spiller og passer meget godt ind i den engelske liga. Han har gjort det formidabelt hos Southampton sammen med klubkammerat Højbjerg. Han er måske en af deres allervigtigste forsvarspillere og er faktisk en eftertragtet herre i fodbold-Europa. Han er 27 år og på vej mod sin bedste fodbold-alder. Vi håber at se ham i en større rolle en dag.  

Nr. 6 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Kasper Dolberg

Værdi: 18 mio £

Klub: OGC Nice

Han er kun 22 år og har allerde spillet adskillige sæsoner for Ajax hvor han i staten var en af de klare stjerner. De seneste par sæsoner var der dog spillere med større kvaliteter på det succesfulde Ajaxhiold. Det betæd mindre spilletid for danskeren, og endte i et skifte til Franske Nice. I Nice har han gjort et vildt godt indtryk og begynder mere og mere at ligne sit gode gamle selv, med mål i støvlerne.

Nr. 5 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Thomas delaney

Værdi: 19.80 mio £

Klub: Borussia Dortmund

Delaney er en af Danmarks mest spændende fodboldspillere. Han gjorde det godt i starten hos Dortmund, men blev desvære skadet i November sidste år. Vi får se om han kan nå sin topform igen med den tyske storklub.

Nr. 4 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Joachim Andersen

Værdi: 21.60 mio £

Klub: Lyon

En kometkarriere uden lige. Han er strøget direkte ind i startopstillingen hos Lyon efter skiftet fra Sampdoria. Dt betyder at han skal tage vigtige opgaver for sit hold i Champions league ottendedelsfinalen mod Juventus. Han er ekstremt spændende at følge, og alt taler for at han blive en af de bedste danske forsvarspillere i en nær fremtid.

Nr. 3 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Andreas Christensen

Værdi: 27 mio £

Klub: Chelsea

Han havde svært ved at komme på startopstillingen under Sarri, men det tyder på at Lampard ser ham som en vigtigere brik i spillet. Han er dygtig spiller med et stærkt overblik, og mange anser ham som en af de mere spændende unge forsvarspillere i Premier League. Det bliver en fornøjelse at følge ham i hans færd.

Nr. 2 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Yussuf Poulsen

Værdi: 31.50 mio £

Klub: RB Leipzig

Han er en de største grunde til Leipzigs succes. Han spiller aggresivt og man kan se at han er sulten efter at vise han kan score masser af mål Hans karriere er næsten lige begyndt for alvor og vi ser ham let spille i en af de absolutte topklubber i verden en skønne dag. Han er en ekstremt talentfuld, smart og hurtig angriber.

Nr. 1 – Af Dyreste Danske Fodboldspillere

Christian Eriksen

Værdi: 81 mio £

Klub: Tottenham Hotspur

Der kan ikke have været meget tvivl om hvem som er den mest værdifulde danske fodboldspiller. Eriksen er en troldmand med bolden og han er en af de bedste i verden på hans position. Han har godt nok faldet meget i kvalitet på det seneste og alt tyder på at han snart forlder Tottenham. Det an forhåbentligt være med til at gøre ham til den spiller han var for bare 6 måneder siden, igen. Han rygtes kraftigt til Inter Milan. Det er altid spændende at følge Danmarks bedste fodbldspiller.