Manchester City - Newcastle PAUL ELLIS / AFP

Manchester City – Chelsea:

Premier League rundens storkamp spilles på Etihad mellem Manchester City og Chelsea. Kan værterne fortsætte deres sejrsrække?

Se premier League i TV

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Manchester City – Chelsea Info

Kamp:Manchester City – Chelsea
Start: 17/02/2024 kl. 18:30
Arena:Etihad Stadium
Tv Kanal:TV3 Max & Viaplay

Seks PL Sejre i Træk For Manchester City

Det har været en god start på 2024 for den regerende Premier League-mester. Holdet har vundet alle fem seriekampe hidtil i det nye år og står nu med i alt seks strakte PL-triumfer. De lyseblå har hele 11 sejre i træk i alle turneringer (PL, FA-cup, CL, klub-VM).
I midtugen klarede de sig fint mod FC København med en 3-1 sejr i Parken, nu fortsætter de jagten på serieleder Liverpool. Peps hold ligger to point efter toplaget før weekendens runde, men har desuden en kamp til gode på de røde.


På deres eget græs fortsætter de med at være nærmest uovervindelige, hvor sidste nederlag på Etihad kom helt tilbage i november 2022 (1-2 mod Brentford). Tre af bundholdene er blevet slået i de tre seneste kampe, med kun én gang bagud at vise til. Nye tre point er afgørende i kampen om ligaguldet.

Chelsea På Vej Opad I Tabellen

Det begynder at lysne for Chelsea, der har haft det svært i denne sæson. I sidste PL-runde blev Crystal Palace slået 3-1 ude, og weekenden før blev Aston Villa slået ud af FA-cuppen med samme resultat på Villa Park.

De tre point sidst har givet dem håb om at få fat i holdene foran dem, med kun to point op til Newcastle på 7. pladsen. Pludselig kan de begynde at lugte Europa Cup kampe igen på Stamford Bridge, hvilket også kan sikres allerede næste weekend med en sejr i ligacupfinalen.


Spørgsmålet er, hvilken udgave af Chelsea, man får at se på Etihad, da de næsten har vundet og tabt hver anden kamp. Kan det blive et endeligt vendepunkt for ‘The Blues’ med et stærkt resultat ude mod Man City?

Tidligere Møder

Det blev virkelig indholdsrigt, da holdene sidst mødtes i London i november. En hæsblæsende kamp endte til sidst 4-4, takket være en straffescoring af den tidligere City-spiller Cole Palmer i 95. minut. Det var første uafgjorte mellem holdene i serien siden 2015.
Før det havde Manchester City vundet seks indbyrdes opgør i træk, hvor de desuden holdt nullet i samtlige. Før det igen havde Chelsea tre triumfer i træk, hvoraf to var uden at lukke mål ind. I de sidste 10 møder er det altså kun sket to gange, at begge hold har scoret.

Sidste 5 Kampe Mellem Manchester City – Chelsea

Begge hold er i form, før de mødes til storkamp i Manchester. Her er holdenes fem seneste kampe i alle turneringer:

Manchester City

  • 13.02.24, Champions League: FC København – Manchester City 1-3
  • 10.02.24, Premier League: Manchester City – Everton 2-0
  • 05.02.24, Premier League: Brentford – Manchester City 1-3
  • 31.01.24, Premier League: Manchester City – Burnley 3-1
  • 26.01.24, FA-cup: Tottenham – Manchester City 0-1

Chelsea

  • 12.02.24, Premier League: Crystal Palace – Chelsea 1-3
  • 07.02.24, FA-cup: Aston Villa – Chelsea 1-3
  • 04.02.24, Premier League: Chelsea – Wolverhampton 2-4
  • 31.01.24, Premier League: Liverpool – Chelsea 4-1
  • 26.01.24, FA-cup: Chelsea – Aston Villa 0-0
Hvem viser Manchester City – Chelsea på TV?

Kampen bliver vist på TV på TV3 Max og Viaplay.

Hvornår spiller Manchester City – Chelsea?

Kampen spilles Lørdag den 17Feb, kl 18.30 på Etihad Stadium