Manchester United – Manchester City 29/10/2023: Premier League

Det er Manchester-derby weekend, eftersom Pep Guardiolas Manchester City tager den korte tur til Old Trafford på søndag. Begge Manchester-klubber kommer ind til kampen på baggrund af 2-1 Premier League-sejre sidste weekend – og Champions League-sejre i midtugen. Her var Manchester United specielt heldige med da Andre Onana reddede et straffespark mod FC København i midtugen.

Vi kigger nærmere på de to hold`s form og informerer om hvor du kan se Manchester United -Manchester City i TV.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Find Premier League kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Manchester United – Manchester City Kampinfo

Kamp:Manchester United – Manchester City
Start: 29/10/2023 kl. 16:30
Arena:Old Trafford
Tv Kanal:Viaplay

Manchester United I God Form

Det har uden tvivl været en hård sæsonåbning for Erik ten Hag og co. Spilmæssigt har de stadig meget at gå efter, men den seneste periode har i hvert fald givet gode resultater for de røde djævle.

I Premier League har de vundet to kampe i træk, hvilket har løftet holdet op på 8. pladsen i tabellen. I midtugen tog de også deres første sejr i Champions League, hvor målmand Onana blev helten med en straffesparksredning i forlænget spilletid mod FC København.

En anden vigtig bidragsyder har været den udskældte Harry Maguire, som scorede matchvinder målet i tirsdags. Deres tre sejre i træk er alle kommet med den store forsvarsspiller på banen i alle 90 minutter. Kan han slå tilbage på kritikerne igen i weekendens Manchester-derby?

Manchester City Og Erling

Blandt de spillere, Maguire skal stoppe, er Erling Braut Haaland. Den store angribe afsluttede sin måltørke i sidste weekend med et mål mod Brighton, inden han i midtugen scorede to mål mere mod Young Boys i Champions League.

Sejren mod Brighton i sidste weekend var særlig vigtig, efter at holdet havde tabt deres to tidligere ligakampe. De følger dermed stadig med i Tottenham, hvor ‘The Citizens’ er to point efter ligaføreren inden weekendens runde.

Sideløbende med en målfarlig nordmand i toppen, dominerer Pep også ligaens bedste forsvar. De lyseblå har indtil videre kun lukket syv mål ind i ni kampe, men fire af disse er kommet i de seneste tre runder. Holdet har også lukket mål ind i seks kampe i træk i alle turneringer.

Tidligere Møder

Manchester-derbyet nærmer sig 200 officielle kampe, hvor weekendens møde er den 191. udgave. Manchester United er i front med 78 triumfer mod 59 for Manchester City.

Det sidste møde mellem holdene var FA Cup-finalen i juni, hvor Manchester City vandt 2-1 på Wembley. Den forrige kamp på Old Trafford endte 2-1 til United, mens kampen på Etihad sidste efterår blev en forrygende 6-3 affære til fordel for City.

På Old Trafford har Manchester City haft de bedste resultater at vise i de seneste sæsoner med fem sejre i de seneste syv møder.

Holdenes Seneste 5 kampe

Derbykampe får deres eget liv, men hvilke resultater kan holdene vise, før de gå på banen på Old Trafford? Nedenfor er en oversigt over holdenes seneste fem kampe i alle turneringer:

Manchester United

24.10.23, Champions League: Manchester United – FC København 1-0
21.10.23, Premier League: Sheffield United – Manchester United 1-2
07.10.23, Premier League: Manchester United – Brentford 2-1
03.10.23, Champions League: Manchester United – Galatasaray 2-3
30.09.23, Premier League: Manchester United – Crystal Palace 0-1

Manchester City

25.10.23, Champions League: Young Boys – Manchester City 1-3
21.10.23, Premier League: Manchester City – Brighton 2-1
08.10.23, Premier League: Arsenal – Manchester City 1-0
04.10.23, Champions League: RB Leipzig – Manchester City 1-3
30.09.23, Premier League: Wolverhampton – Manchester City 2-1

FAQ

Hvem viser Manchester United – Manchester City på tv?

Manchester-derbyet vil blive vist på tv på See & Viaplay.

Hvornår spilles Manchester United – Manchester City?

Manchester-derbyet spilles søndag 29. oktober kl. 16:30 på Old Trafford.