OB vs LYNGBY: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Fredag, 21 oktober 2022. KL.19.00

Fodbold – Danmark Superligaen

Se Kampen her Viaplay

Dagens spil gik hjem i går da Leiester kun vandt 2-0, og i dag prøver vi heldet af i den Danske superliga. 

Odense Boldklub gjorde en fornuftig figur i deres seneste kamp ude mod det stærke favorithold Viborg, da de beviste, at bookmakerne tog helt fejl og fik et point i et målløst opgør.

Gæsterne spillede defensivt i denne omgang, og tog tydeligvis den rigtige beslutning, da de formåede at holde målet ”rent” i hele halvfems minutter uden at have alt for mange problemer.

OB er placeret på 9. pladsen i Superligaen, og fremstår hæderligt, men har bestemt stadig plads til at forbedre deres frontlinje. Midtbanespilleren Saabi er langtidsfraværende, mens de også bør savne angriberen Fenger.

Lyngby har synlige problemer med deres samlede optrædener i denne sæson, da de ikke har smagt sejrens sødme indtil videre i superligaen. Senest tabte de deres seneste optræden hjemme mod lidt undervurderede Aalborg med et 0:2-resultat.

Værterne gik til pause med et 0:1 underskud og øgede deres aggressivitet, da kampen gik ind i anden halvleg, men formåede ikke at være mere præcise i afslutningerne, og blev straffet med et indkasseret mål i det 60. minut.

Lyngby ligger på sidstepladsen i tabellen med kun fem indsamlede point siden starten af den igangværende sæson.

Forsvarsspilleren Bjelland er ude med en skade, mens angriberne Finnbogason og Nielsen fortsat er tvivlsomme i øjeblikket.

Odense komer op med tre uafgjorte kampe i træk op til det kommende opgør, så det ser fornuftigt nok ud for fynboerne og nu får den en god chance for en hjemmesejr.

Lyngby er sidst, og har det svært og ligner ikke et konkurrencedygtigt hold.

ODDS FORSLAG

Det virker lidt julegaveagtigt at få odds 2.25 på hjemmebane mod bundproppen Lyngby fra ComeOn så den prøver og anbefaler vi herfra. Alternativt så kan man spille den “sikker” hos bet365, hvor man kan vælge 1X+Under 4 mål i kampen. Dette gøres under Byg selv væddemål for kampen og giver odds 1.90.

Husk at spille ansvarligt!