odds forslag

Tottenham v Liverpool

Hvornår? Søndag den 6. november kl. 16:30 GMT

Hvor? Tottenham Hotspur Stadium, Nordlondon

Seneste resultat: Liverpool 1-1 Tottenham Hotspur, maj 2022

Se kampen her

Tottenham Hotspur og Liverpool er begge inde i en vaklende form i øjeblikket. Spurs har kun vundet to af deres seneste fire, mens de har tabt de andre til Manchester United og Newcastle United. Antonio Contes hold formåede heller ikke at slå Sporting i UCL for nylig. Spurs har bestemt ikke været perfekte i denne sæson under Conte, og manden selv har antydet, at Spurs er et andet hold i større kampe.

Liverpool har sikret sig europæisk kvalifikation, hvorimod i Premier League er historien en anden. Jurgen Klopps mandskab har haft det svært… De er desperate efter en vending i formen.

Spurs mangler noget

Spurs havde et meget travlt sommertransfervindue og blev af mange tippet som et outsidervalg til at vinde Premier League! Efterhånden som vi kommer længere og længere ind i sæsonen, er virkeligheden begyndt at blive en anden. Spurs led to nederlag i ligaen i træk, inden de skrabede sig forbi Bournemouth i en kamp, der nemt kunne være gået dem af hænde. Deres næste test er heller ikke nogen gåtur i parken.

Liverpool er måske nok ude af form, men de har stadig en fænomenal trup med en verdensklasse manager. De er ikke noget let hold at slå. Man kan næsten hævde, at det er bedre at møde et hold i form end et hold uden form, Liverpool har brug for denne sejr, og de vil kæmpe hårdt for at få den.

Oddsene på Spurs vs Liverpool har udeholdet som favoritter med odds 2.10 til at vinde, mens Spurs er 3.25. Hvis du ønsker at støtte Spurs, kan en bet builder give nogle fantastiske odds.

oddsforslag
Med tanke på Liverpools svingende form, så kan de sagtens tabe

Find denne bet builder hos bet365!

Liverpool taber en grund til bekymring?

Liverpool var et af de bedste hold i Europa i sidste sæson. De nåede finalen i hver eneste konkurrence, de var med i, de spillede hver eneste kamp, der var mulig for dem, og vandt de fleste af dem! De var kun et point fra at vinde Premier League, efter at City snuppede den sent, og de tabte UCL-finalen til Real Madrid. 

Liverpool blev næsten det største engelske hold i historien, men i stedet mislykkedes de og har ikke set helt det samme ud siden. Afgangen af den senegalesiske winger Sadio Mane hjalp dem bestemt ikke, og det gjorde skadesproblemer heller ikke. 

På trods af deres seneste nederlag, herunder et pinligt nederlag til Leeds, er Liverpool stadig favoritter ifølge Spurs vs Liverpool odds.

Spurs vs Liverpool Oddsforslag

Vi kan se, at dette bliver en meget lækker kamp, hvor begge hold går til hinanden med fint potentiale for mange mål. Omvendt så tror vi også, at begge hold vil være tilfredse med at dele point. Betydningen af denne kamp er stor for begge hold, og ingen af disse hold, har råd til at tabe igen.

oddsforslag