ODDSFORSLAG (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

LIVERPOOL v SOUTHHAMPTON

Spilletidspunkt og dato: Lørdag den 12. november, 16.00

Sted: Anfield, Liverpool

Seneste resultat mellem de to: Southampton 1-2 Liverpool, Premier League, maj 2022

Se kampen her

Southampton indleder en ny æra for klubben på Anfield efter fyringen af Ralph Hasenhuttl og det bliver en ilddåb eftersom Saints har tabt ni af de seneste 10 møder med Liverpool i Premier League.

The Reds vil byde Saints’ besøg velkommen, da de forsøger at fortsætte med at komme sig efter en dårlig start på sæsonen, selvom talismanangriberen Mohamed Salah ser ud til at have fundet formen igen.

Oddsene på Liverpool mod Southampton peger på en let hjemmesejr, men er det god værdi?

Er Salah Tilbage?

Liverpools ejere har bekræftet, at de søger investeringer i klubben, og Reds-fansene vil sandsynligvis gøre deres følelser klar om dette spørgsmål på Anfield i weekenden.

Leeds vandt på Anfield i Liverpools sidste hjemmekamp, men de er typisk ekstremt stærke foran deres egne fans i Premier League. Liverpools seneste hjemmetab forinden Leeds i Premier League ligger mere end 18 måneder tilbage, så det virker usandsynligt, at lynet slår to gange igen her.

Efter at have kæmpet for at finde formen i de første uger af Premier League, synes Salah at være tilbage til sit bedste. Den egyptiske stjerne scorede begge mål for at hjælpe Liverpool med at vinde mod Spurs sidste gang, og han har fundet nettet fire kampe i træk, hvilket gør hans odds 1.90 på et mål til enhver tid hos Bet365 til et stærkt spil til denne kamp.

Liverpools defensive problemer er dog indlysende, og efter at The Reds holdt clean sheets i træk i sejre over Manchester City og West Ham har de nu lukket mindst én gang ind i tre kampe i træk. Oddset på begge hold til at score på 1.90 hos bet365 kunne derfor være en fornuftig mulighed at overveje det som oddsforslag.

NManager, Ny Start?

Hasenhuttls afgang ser ud til at have været på tale i et stykke tid, og Southamptons bestyrelse har foretaget dette opkald i kølvandet på et 4-1 hjemmebanenederlag til Newcastle United i sidste weekend. Det nederlag efterlod Saints på 18. pladsen i tabellen, og de har kun vundet én af deres seneste fem Premier League-kampe.

Southampton ser ud til at sigte efter Luton Town-chefen Nathan Jones som Hasenhuttls afløser. Jones har endnu ikke stået i spidsen for et Premier League-hold, og han mislykkedes i en periode i Stoke City, så det er uklart, om han vil kunne inspirere til umiddelbare forbedringer for de kæmpende Saints.

Faktisk har Southampton tabt både ved halvleg og fuld tid i fem af deres seneste syv udekampe i Premier League, og uanset hvem der tager ansvaret for denne kamp, så vil det helt sikkert blive en svær opgave for dem. 1.72 hos bet365 på, at Liverpool fører både ved halvleg og fuld tid, giver derfor rigtig god mening.

Oddsforslag

Liverpool plejer at dominere disse kampe, så selv om deres lange ubesejrede hjemmebane i ligaen blev afsluttet af Leeds for nylig, giver det mening, at de er stærke favoritter i oddset på Liverpool vs Southampton. The Reds har slået Southampton ni gange i deres seneste 10 møder i Premier League.

Liverpool til at føre både ved halvleg og ved fuld tid er meget fristende eftersom fem af Southamptons seneste syv Premier League-kampe, har dette været resultatet. 

Salahs varme stime betyder, at hans målscorerodds på 1.90 hos bet365 er en god mulighed, men Liverpools defensive svagheder betyder, at prisen på begge hold til at score på 1.90 også er værd at overveje. De frække kan prøve denne kombo.