ASTON VILLA VS MAN UTD

Hvornår? Søndag den 6. november kl. 14:00 GMT

Hvor? Villa Park, Birmingham

Seneste resultat: Aston Villa 2-2 Man Utd

Se Kampen Her

KAN TEN HAG FORTSÆTTE DEN GOD STIME?

Manchester United tager en tur til Aston Villa til deres næste kamp, hvor de tager imod Villa. Formen på de to hold er meget kontrastfyldt, Villa har netop fyret manager Steven Gerrard og erstattet ham med Unai Emery, imens United er i storform under Ten Hag.

Det bliver en interessant kamp, Villa skrabede et resultat i det seneste ligamøde mellem de to hold. Sene mål af Phillipe Coutinho og Jacob Ramsay sikrede pointet den dag, men med to nye managers og nogle opdaterede trupper vil vi se en meget anderledes opstilling af holdet.

Villas første test under Unai Emery

Aston Villa har for nylig skilt sig af med Steven Gerrard efter en række dårlige resultater i denne sæson. Han mistede fansene efter at være gået ned i tunnelen efter hvert nederlag på udebane. Det er kutyme, at managere i det mindste anerkender udebanesupporterne, især efter nederlag.

Han er blevet erstattet af spanieren Unai Emery, som har været en enormt succesfuld manager gennem hele sin karriere. Hans egen Premier League-erfaring kom i Arsenal i hvilket, var Emerys mindst succesfulde periode som manager.

Han forlader et Villarreal-mandskab, som han førte til Europa League-succes mod netop Man Utd!  Dengang sad Ole Gunnar Solskjaer ved roret, så det er lang tid siden.

Villa slår United: 3.35 hos ComeOn

Oddset på at Unai Emery slår United endnu engang er 3.35! Nærmest det samme odds som en uafgjort… Vi vil foreslå at satse på 1X, hvis du hælder til et Villa-resultat.

United skyder under Ten Hag

Den nye Manchester United-chef Erik ten Hag har overtaget kontrollen over United-omklædningsrummet. Han har hentet nogle fantastiske forstærkninger ind, mens han har forvaltet det nuværende personale fremragende. Han har allerede bevist sit værd og vist sin ekspertise.

På banen er United også meget mere truende. Rashford har lignet sit yngre jeg, Maguire og Shaw har også begge forbedret sig! Der har ikke været en eneste spiller på Ten Hag’s hold, som man ville se på og synes, at de har været dårlige. Hver spiller har spillet sin rolle.

Villa vil komme ind til denne kamp med en ny tro på tingene, hjemmebane, ny manager, så det bliver spændende at se om Man U kan hive endnu en sejr hjem. Under alle omstændigheder, så skal Man U vinde kampe som disse, hvis de vil op og blande sig i kampen om medaljer.

Man United til at vinde: 2.05 hos ComeOn

Aston Villa vs Man Utd oddsforslag:

Vi kan se denne kamp blive forholdsvis lige. United har været et dominerende hold på det sidste, men vi er sikre på, at Emery har noget i ærmet for at imødegå dette. Det nye managerboost vil helst sikkert hjælpe Villa, men det vil ikke være nok til at komme forbi dette United-mandskab som har stabilitet og momentum. Vi kan se en 1-0 sejr til Man United med Lisandro Martinez som målscorer.