(Photo by Vincenzo PINTO / AFP)

Optakt: Coppa Italia Semifinaler

Coppa Italia bliver symbolet på tilbagevenden af italiensk fodbold med semifinalen mellem Juventus og Milan og mellem Napoli og Inter. Finalen spilles onsdag den 17. Juni. Nye regler betyder at i tilfælde af uafgjort, vil der ikke blive spillet ekstra tid, men kampen vil i stedet gå direkte til straffe. Er du klar på lidt italiensk drama?

Se hvor Coppa Italia kan ses i TV og Live Stream her!

Juventus – Milan

Juventus og Milan indtager banen på Allianz Stadium, efter at den første affære sluttede med resultatet 1 – 1. Sarri sagde på pressekonferencen, at han frygtede Milan, og kalder dem et “stærkt og velorganiseret hold”.

Med Gonzalo Higuain, udenfor sin vante form, må Juventus-træneren stole på Douglas Costa, Dybala og Ronaldo, med Bentancur, der skulle erstatte Pjanic på midtbanen. I forsvaret er brugen af ​​De Ligt og Bonucci meget sandsynlig, med Cuadrado og Alex Sandro på kanterne.

Milanos træner Stefano Pioli vil ikke have en skadet Ibrahimovic og de karantæneramte Theo Hernandez og Castillejo til rådighed, hvilket er grunden til at han helt sikkert vil vælge Rebic som den eneste angriber hjulpet af midtbanespillerne Paquetá, Calhanoglu og Bonaventura.

Juventus menes at være favoritter, men må aldrig undervurdere et hold som Milan, specielt i en så vigtig situation som semifnalen i Coppa Italia.

Napoli – Inter

Milans problem gælder også i Napoli, som også længtes efter en success i et år med skuffelser. Ambitionerne for Napoli havde ellers store ambitioner I år, men grundet problematisk ledelse og skuffende resultater, kan de blot løfte sig ved en sejr i Coppa Italia.

Inter er også på jagt efter en successhistorie, og Coppa Italia er jo en klar mulighed. Eriksen er ikke helt oppe i toppen af hans eget niveau, men det ser til gengæld ud som om at han får lov til at spille i semifinalen.  Inter må også undvære Godin og Vecino, og må sætte sin lid til De Vrij og Bastoni. Forhåbentligt, for inters skyld, kan Lukaku og Eriksen finde deres spil frem.

Inter virker som favoritter, da de klart har det allerbedste hold ud af de to mandskaber, men som i i den forrige kamp kan alt ske i en semifinale. Der er meget på spil for begge hold, og det skal blive spændende for os danskere at se Eriksen i aktion igen.

Coppa Italia i TV og LIVE Stream:

© TVsporten.dk – Fodbold i TV