Barcelona's Argentine forward Lionel Messi celebrates his third goal with Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez during the Spanish League football match between FC Barcelona and RCD Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 7, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

El Clasico: Spil 250 kr. Risikofrit og uden krav om gennemspilning!

Onsdag aften kan vi nyde af én af verdens bedste klubkampe, El Clasico. Barcelona er vært når Real Madrid tropper op på Camp Nou, og dette er en rigtig stor kamp fordi begge hold ligger i den absolutte top med lige antal point. Begge hold har spillet 16 kampe og har 35 point hver. Betfair giver dig hermed muligheden for at spille 250 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning. Det betyder at du kan vinde 425 kr. på en Barca-sejr!

Betfair tilbyder dig nu en fantastisk chance for at spille 250 kr. risikofrit på kampen, så kan du spille pengene på Barcelona og vinde 425 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning.

MEN HUSK: Du kan også spille 250 risikofrit på Real og vinde 1.062 kr.

El Clásico går i gang kl. 20:00, og kampen vises på TV2 og TV2 Play.

FC Barcelona – Real Madrid: TV2

FC Barcelona

Barcelona, Barça, Blaugranas… Der er få med interesse for fodbold, der ikke har hørt om denne klub, især når vi nævner verdens mest vindende spiller af Ballon D’or, Lionel Messi. De regerende La Liga-mestere står med 11 sejre, to uafgjort og 35 point i 16 kampe. Katalanerne er lige med Real Madrid itabellen, men er foran med målforskellen. Ernesto Valverdes hold har allerede scoret 43 mål mere end Liverpool og Leipzig med 42 mål og har blot indkasseret 20 mål denne sæson.

La Pulga, verdens bedste

Efter to vanskelige år ser det ud til, at Los Blancos er på vej tilbage. Meget af grunden kan være, at de igen er under Zinedine Zidane. Karim Benzema ser ud til at blive bedre og bedre, selvom han ikke længere er en ung dreng. Hvis succes kommer med alderen, er Benzema et godt eksempel. Frem for alt har Zidane været i stand til at stabilisere forsvaret omkring Sergio Ramos. Bare 12 back-to-back-mål i 16 ligakampe er en klar indikation af, at Curtois, Carvajal, Ramos og Varane har løst gåden. De har Casemiro, som er solid på den defensive midtbane. Andre steder på midtbanen spiller Kroos, Benzema, Hazard og Vinicius. Onsdag vil Real Madrid savne Marcelo, Lucas, James og Hazard på grund af skader, hvilket bestemt vil have indflydelse på spillet. Bortset fra den sårede Ousmane Dembele, kan Ernesto Valverde lege med alle sine ressourcer. Selvom Real Madrid har fungeret godt på udebane indtil videre, er det svært at tro, at dette hold kan vinde El Clásico på Barcelonas hjemmebane.

Sådan får du 250 kr. risikofrit på El Clasico:

1. Opret Spillebørsen-konto HER!
2. Spil mindst 250 kr. HELT RISIKOFRIT på Kampen, som dit første bet
3. Hvis du vinder modtager du din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. Hvis du taber får du dine penge igen!

Se højdepunkter fra tidligere El Clasicos her