Midtjylland's Danish defender Erik Sviatchenko (L) reacts during the first leg of the Europa League third round qualifying match between FC Midtjylland and Rangers FC at MCH Arena in Herning, Denmark, on August 8, 2019. (Photo by Henning Bagger / Ritzau Scanpix / AFP) / Denmark OUT

OPTAKT: FCM – FCK

Der skal kæmpes om guldet på Heden på Søndag! FCK jagter med alt de har point mod deres direkte rivaler og FCM gør det samme, dog med den fordel at de denne gang spiller hjemme i Herning. Efter 15 runder ligger Midtjyderne stadigvæk nummer 1 med 38 point, hvor FCK stadig haler bagefter med 34. Hvis FCM vinder denne kamp kan de næsten lugte guldet. FCM – FCK lader til at blive måske årets kamp!

Ulvene er glubske!

Noget tyder på at der er sultne ulve på den midtjysk hede. Midtjylland har sjældent været så tæt på at tage et stort og vigtigt forspring ned til FCK som de er denne weekend.Spillerne mærker medgangen og de vil derfor spille med alt den passion der kræves for at løbe endnu længere væk fra FCK på 2. pladsen. FCM har vundet deres sidste 4 kampe og endda uden at score mange mål. De mangler virkelig en angriber med net i støvlerne hos de midtjyske. Det gør dog ingenting når man er det hold som har lukket færrest mål ind i sæsonen, takket være et ekstremt stabilt forsvar med spilleres såsom Joel Andersson, Dal Hende og Sviatchenko.

Løverne er svækkede!

FCK har inden mødet med Ulvene spillet det som må menes at være en ekstremt hård kamp hjemme i parken mod Dynamo kiev. De mangler med meget stor sandsynlighed stadig N’Doye, som har mén efter sin knæskade endnu, samt Wind som ikke er kommet sig. Efter Kiev kampen har de været tvungne til at skrive både Pierre Bengtsson og Rasmus Falk på skadeslisten, og det virker som om at de ikke er i stand til at spille kampen på søndag. Det er svært at se hvem der skal redde sejren hjem for løverne i Herning.

Billetter!