Inter Milan's Danish midfielder Christian Eriksen (R) enters the pitch to replace Inter Milan's Chilean forward Alexis Sanchez (L) during the Italian Cup (Coppa Italia) round of 8 football match Inter Milan vs Fiorentina on January 29, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

Optakt: Inter Milan – AC Milan

“Derby della Madonnina”, der har sit romantiske navn fra domkirken i Milans højeste spir. Inter Milan – AC Milan har altid hat en helt særlig charme, uanset holdenes formstilstand. Inter Milan – AC Milan er altid en fantastisk kamp!

De to Milan-klubber kan prale af en misundelsesværdig rekord både i Serie A og i nationale og internationale cups, og af denne grund har “Milan Derby” altid været det mest prestigefyldte italienske derby. Og denne gang skal de to landsholdspillere Simon Kjær (AC Milan) og Christian Eriksen (Inter Milan) stå overfor hinanden på Italiens største fodboldscene.  

Inter Milan i TV og LIVE Stream:

© TVsporten.dk – Fodbold i TV

Nye spillere på begge hold

I vinterens transfervindue var de to klubber meget aktive. Frem for alt købte Inter som bekendt Christian Eriksen fra Tottenham og Zlatan vendte stærkt tilbage for AC Milan

Inter Milan har ambitioner om at skabe et topklasse hold. De anskaffede sig Ashley Young fra Manchester United, midtbanespilleren Moses på lån fra Chelsea og Eriksen fra Spurs. På den anden side har AC Milan set tilgangen af Simon Kjær og og den levende svenske legende Zlatan Ibrahimovic. Begge hold har store ambitioner, mens Inter dog ser ud til at på papiret have det stærkeste hold.

AC Milan – Zlatans hold

Zlatan er tilbage, og han er holdets største stjerne på trods af sin relativt høje alder. Dette siger dog noget om AC Milans hold som generelt har en høj gennemsnitsalder. De har et stærkt hold, men er dog ikke der de gerne vil være. Deres hold må sige at være et af de svageste i åretal. De ligger netop nu blot på en 8. plads, hvilket er langt under AC Milans standard. De er væsentligt svagere hold end Inter, men i et Derby kan alle hold får et ekstra skub, og alt kan ske.

Inter- Kæmper med om førstepladsen

Inter har fået skabt sig et super hold. De har spillere fra allerøverste skuffe, og en klasse manager i form af Conte. Eriksen er i fuld gang med at få sig etableret og skabe et godt samarbejde med især Lukaku, som iøvrigt er i topform. Mange Inter fans tror fast på at det er deres år. De tror på at Inter endelig kan løfte det store trofæ og vinde Serie A. Inter er favoritter i dette derby.

Køb Eriksen Trøje her!