(Photo by Adrian DENNIS / AFP)

Optakt: Manchester City – Arsenal

Manchester City – Arsenal er bestemt en længe ventet kamp, og nu er det snart ved at være tid til at verdens største og mest populære liga vender tilbage! Vi starter hårdt ud med en fantastisk kamp. Gunners skal nemlig møde Manchester City på udebane, hvilket betyder at vi allerede i starten af Premier Leagues længe ventede tilbagevenden, får se to af de mest spændende hold i England i aktion mod hinanden. Få din optakt til braget her!

Pep Guardiolas mandskab er nummer 2, 25 point bag Liverpool, og vil gøre alt for at ligge mere distance til Leicester City, som blot er fire point bag City.

Arsenal er nummer 9, 17 point bag denne omgangs værter, men har ikke lidt et nederlag siden årsskiftet og vandt deres sidste tre kampe, før sæsonen blev udsat.


Kampen kan ses på TV3+ Viaplay.dk
Manchester City – Jagten er forbi…

Citys forsvar af titlen virker til at være ovre. Liverpool har nu kun brug for to sejre for endelig at overtage Citys krone, og hvis Arsenal vinder onsdag, kunne titelløbet være ovre så snart som d 21. juni, hvis the reds slår Everton. Men det betyder ikke at der ikke er mere at kæmpe for, for de lyseblå. De må gøre alt for holde sig foran det dygtige Leicester mandskab, som i øjeblikket blot befinder sig blot fire point bag City.

En del af deres skuffende pointhøst i forhold til Liverpool, kan skyldes på deres ringe form på hjemmebane denne sæson. Denne statistik kan sagtens skabe håb for Arsenal, som vil se deres chance for at udnytte denne svaghed. Uanset hvad, skal det nok blive fedt at se stjernerne som De Bruyne, Agüero og med nogen sandsynlighed også den tilbagevendte Leroy Sané.


Arsenal – Er de stadig i form?

Før Premier League-pausen var Gunners et af ligaens mest fremstående formhold, og ting så ret så godt ud for den ubrugte træner Mikel Arteta, der sluttede som Pep Guardiolas assistent hos City for at overtage ansvaret på Emirates Stadium i december. Arsenal har kun vundet én af deres sidste 12 udekampe i ligaen, og kun syv hold har hentet færre point på udebane i 2019-20. Faktisk er Arsenals sidste fem udekampe alle endt uafgjort.

Vi må dog huske at Manchester Citys sidste Premier League-kamp var et 2-0 nederlag mod Manchester United, mens Arsenal var på en tre-kamps sejrsstime efter sejre mod Newcastle United, Everton og West Ham.


Manchester City – Arsenal, alt i alt!

Det bliver en kamp mellem to af ligaens mest talentfulde mandskaber, og historiske kæmper. Der vil helt sikkert blive gået til stålet, og jeg tror at man vil kunne mærke at spillerne har savnet at have græs under støvlerne, næsten som når køerne lukkes på græs efter vinterens kulde. Det er en glædelig nyhed, at det som mange ser som verdens bedste liga, endelig kan nydes LIVE igen.


Premier League i TV og LIVE Stream:

© TVsporten.dk – Fodbold i TV