(Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP)

Optakt: North London Derby

Der skal spilles et af de største rivalopgør i England denne weekend, nemlig North london Derby. Tottenham tager imod deres ærkerivaler fra Arsenal på et mennesketomt nyt stadion med plads 65.000 tilskuere. Det er en meget speciel kulisse til en meget speciel kamp. Der er blot 1 point mellem de 2 nord londonske klubber og de jagter begge Europa league, men bestemt også at ende over den anden i tabellen.


Kampen kan ses på Viaplay.dk og Viasat Ultra HD
Tottenham – Mourinho og det skuffende spil…

Spurs har ikke gjort det op til forventningerne denne sæson, og de ligger og roder rundt på en 9’ende plads, som ikke er meget vant for det talentfulde hold. De valgte at fyre en af deres allermest succesrige trænere for holdet, tilbage i slutningen af 2019. Mourinho har taget over nu, og det lader ikke til at han har fået sin taktik til at give pote for holdet. Kane er efter sin tilbagevenden begyndt at vise bedre takter, men det ser ud som om at det er svært for ham at komme tilbage i topform, især under mourinhos spillestil. Spurs har blot vundet 2 ud af deres seneste 10 kampe i alle turneringer, og klubben lider under stærk kritik fra medier og fans. Det er dog en gylden mulighed for Mourinhos og the cockerels at rejse sig mod netop Arsenal.


Arsenal – Heller ikke hvor de gerne vil være

Arsenal har faktisk vist okay spil de seneste par kampe og med Aubameyang på spidsen er det et godt udgangspunkt mod et statistiskt svagt tottenham-forsvar. Arsenal har da også formået at vinde 6 ud af deres seneste 10 opgør i alle turneringer, men spillede skuffende, men dog acceptabelt, 1 – 1 mod leicester i deres seneste opgør. Arsenal har en stærk offensiv, og Mikel Artetas filosofi er begyndt at skabe resultater. De er dog blot på en 8. plads, hvilket er meget skuffende for et så stort hold som the Gunners og kampen mod Spurs er ekstremt vigtig både for æren, men også for den altoverslyggende jagt på point i Premier leagues slutfase. North London Derby er altid spændende, og det bliver det med garanti også denne gang.