(Photo by HENNING BAGGER / AFP)

Optakt: Pokalsemifinaler

Optakt: Pokalsemifinaler. Fodbolden er endelig tilbage i vores lille land, og det betyder også at Sydbank pokalen fortsætter. Denne uge skal vi se hvem der kan tage sig videre til finalen. Det er 4 jyske hold som skal stå overfor hinanden. Det skal blive spændende hvem som skal stå i parken i den udsatte finale.

© TVsporten.dk – Fodbold i TV

Begge kampe kan ses på TV3+ og på Viaplay.dk


SønderjyskE – AC Horsens

Den første kamp er to hold der begge holder til i hver deres respektive nedrykningspuljer. AC Horsens har vundet deres 3 seneste opgør mod henholdsvis FCK, FC Midtjylland og Brøndby i Superligaen. Det er altså ikke nogen dårlig statistik at komme ind til et opgør mod holdet fra Haderslev. Horsens ser dog, udfra deres gode stime, ud til at være favoritter

Sønderjyske har ikke været så meget på toppen som den gule fare. De har spillet 2 uafgjorte og tabt én kamp ud af deres seneste 3 Superliga-opgør. Det er ikke en statistik som er tilfredsstillende for sønderjyderne. I en semifinale kan alt dog ske og spillere får nye kræfter og bliver ofte løftet af kampens vigtighed, især på hjemmebane. Det skal blive spændende at se om SønderjyskE kan vise ellers længe usete tænder mod Horsens, som ser ud til at være favoritter.

AaB – AGF

En gentagelse af weekendens målrige kamp i Superligaen, som AGF kom udaf med en sejr på 3 – 2. AGF ser generelt meget stærke ud i år og har vist at de har ambitionen, og måske endda organisation og hold til at være med i den bedre del af dansk fodbold. AGF længtes efter storhedstiden, og med en pokalfinale i hus kan en længe ventet pokal næsten duftes i det fjerne. Hvis man dømmer efter opgøret for mindre end en uge siden, må de da også siges at være favoritter.

Aab har her en stor chance for at få revanche fra søndagens nederlag på hjemmebane mod ders rivaler fra Aarhus. På samme måde længtes Aab og klubbens tilhængere også efeter en tabt storhedstid, og en pokal i hånden ville helt sikkert være med til at genskabe klubbens stolte selvforståelse. Semifinalen vil helt klart bære præg af begge klubbers ambition og aktuelle styrke. Aab er på Hjemmebane og skal gøre alt for at stoppe AGF’s offensiv


Mere Optakt: Pokalsemifinaler her!