(Photo by STRINGER / AFP)

Optakt: Superliga runde 26

Superliga runde 26. Sæsonen er i fuld gang igen, og vi tager et grundigt kig på hvad vi kan forvente os af denne runde. Det gør vi ved at kigge på 3 udvalgte kampe. Kampen om nedrykningen og de vigtige point brager derudaf, mens top-6 næsten er afgjort. FCK jagter stadigvæk ulvene fra Midtjylland, og der er generelt meget at spille for.

FCN – FCM

Tigrene fra Nordsjælland tager i denne runde imod ulvene fra FC Midtjylland. Det bliver en kamp hvor der med sikkerhed bliver vist tænder fra begge mandskaber, selvom at FCN i virkeligheden har sikret sig en top-6 placering, kan de stadig spille med om bronze og en plads i Europa. Det er FCM der skal vise at de er i stand til at holde FCK på afstand, da de ved et nederlag, og en FCK-sejr blot vil være 6 point foran deres rivaler fra hovedstaden. Det bliver spændende at se to af de hold med flest unge talenter tørne ud mod hinanden, og så endda på kunstgræs.

Kampen kan ses på TV3 Max og på Viaplay.dk


AaB – AGF

Denne runde byder også på en rigtig jysk klassiker når Aalborgenserne får besøg af en af deres rivaler fra Aarhus. Det virker til at Aab endegyldigt har cementeret sig i top-6 da Randers skal vinde med et nærmest umuligt antal mål i København for at overhale. Aab kan dog stadig gøre sig forhåbninger om Bronze og en plads i Europa og traditionsklubben må være sultne efter en god placering denne sæson. Det samme gør sig gældende for AGF der har haft en super sæson, og med en sejr i denne kamp, kan komme endnu tættere fra et super resultat.

Kampen kan ses på TV3 Sport og på Viaplay.dk


FCK – Randers FC

Hestene fra Randers har haft en utroligt skuffende genstart på sæsonen med én uafgjort mod ærkerivalerne fra AGF i første kamp, og et skuffende nederlag mod bundholdet Hobro. De jagter sikkert en opløftende sejr i København, men oddsene ser svære ud. FCK kan med en sejr, og et sjældent FCM-nederlag, komme faretruende tæt på ulvene. Derfor må det siges at det er utroligt vigtigt at vinde alle de sidste kampe for løverne, så at de kan holde jagten og håbet i live om et mesterskab.

Kampen kan ses på Canal 9 og på Dplay

Superliga Runde 26 i TV og LIVE stream:

© TVsporten.dk – Fodbold i TV

Se mere på Superliga.dk