(Photo by HECTOR RETAMAL / AFP)

Optakt: Tottenham – Manchester United!

Der skal spilles endnu en storkamp i form af Tottenham – Manchester United i Premier League. Tottenham Stadium bliver lokationen når ligaens nr. 5 og 8 skal kæmpe om 3 point. Der er virkelig meget at spille om, da top 5 jo betyder at der tilfalder en Champions League plads, og der er blot 4 point mellem de to mandskaber. Er du klar?


Tottenham – Manchester United i TV og LIVE Stream:


© TVsporten.dk – Fodbold i TVTottenham – Jagter genopståelsen…

Tottenham har ikke ligefrem haft en fantastisk sæson, og Mourinho har lidt meget under kritik fra både fans og medier, grundet den uinteressante spillestil, som ikke engang har vist sig at være effektiv. Kane har været ude i lang tid, men chancen for at se ham spille fredagens kamp virker stor. Son er også tilbage på holdkortet efter skadesperiode, og et kortvarigt ophold ved det Sydkoreanske militær. Med de to bedste spillere tilbage virker Tottenhams chancer generelt bedre. Desværre for Spurs er Dele Alli under karantæne, forskyldt af hans joke om coronavirus i relation til Asien, som var politisk ukorrekt. Denne kamp bliver Mourinhos chance for at vise at han fortjener jobbet, allerede fra et tidligt stadie efter ligaens tilbagevenden.


Manchester United- Skal holde fast i placeringen

Manchester United skal bare gøre alt hvad der står i deres magt for at beholde deres 4. plads. United har i virkeligheden gjort det helt okay denne sæson, og har da også fået et rigtigt godt hold bygget op. Bruno Fernandes har fået en vigtig rolle allerede fra starten af hans United-karriere. Ole Gunnar Solskjær afslørede Axel Tuanzebe og Phil Jones vil gå glip af turen til det nordlige London grundet en skade. Marcus Rashford og Paul Pogba vil igen være tilgængelige efter langvarige ryg- og ankelproblemer. Med to af holdets største profiler tilbage kan paralleler drages til modstanderen. Det bliver spændende at se hvilke af de to hold der er i bedst form.

Dele Alli Sagen her!