Brentford v Wolverhampton

Spilletidspunkt: Lørdag den 29. oktober. KL 16.00

Sted: Gtech Community Stadium, Brentford

Seneste resultat mellem de to: Brentford 1-2 Wolves, Premier League, januar 2022

Se kampen her

Endnu er oddsforslag skal findes og vi kigger igen mod danskerklubben over dem alle.

Brentfords 4-0-nederlag i Villa sidste weekend kom som noget af et chok, da de havde været i god form, men The Bees er et andet bud på hjemmebane end når de er på udebane.

Wolves, derimod, fortsætter med at kæmpe, og de skal måske genoverveje planerne om at udskyde udnævnelsen af en ny manager efter at have tabt 4-0 hjemme til Leicester sidste gang. Da begge hold kommer fra store nederlag, er oddsene for Brentford vs Wolves sværere at vurdere, men hjemmefordelen kan være afgørende.

Bees stærke på hjemmebane

Brentford har lidt et par svære nederlag ude på det seneste, idet de tabte 5-1 ude til Newcastle på deres seneste udebanetur, inden de blev slået 4-0 af Villa efter Steven Gerrards fyring.

Men The Bees ligger stadig lige i den øverste halvdel af Premier League-tabellen, hvilket i høj grad skyldes deres gode form foran deres egne fans. Brentfords hjemmekampe har givet tre sejre ud af seks i denne sæson, herunder den afgørende sejr over Manchester United, mens Arsenal er det eneste hold, der har vundet på hjemmebane hos The Bees indtil videre i denne sæson.

Siden det nederlag har Brentford holdt clean sheets mod både Brighton og Chelsea, hvilket lover godt for deres chancer mod et Wolves-mandskab, der har haft svært ved at score mål hele sæsonen i denne sæson.

Brentfords imponerende hjemmeform gør det nemt at satse på dem her. De er god værdi til odds 2.15 hus bet365, en pris, der er blevet udvandret som følge af det store nederlag, som de led mod Villa sidste gang.

En anden måde at få en bedre pris i Brentford vs Wolves oddset er at tilføje under 2,5 mål. Dette er landet i tre af de sidste fem Brentford-hjemmekampe i Premier League. Under 2,5 mål plus en sejr er et udemærket oddsforslag til flotte odds 4.75

Krisen fortsætter hos Wolves

Wolves har annonceret, at vicevært Steve Davis er indstillet på at blive ved med at stå i spidsen indtil udgangen af 2022, men der kan være behov for en betydelig nytænkning som følge af, at de fortsætter med at glide ned i tabellen. Et 4-0 nederlag hjemme mod Leicester kan være et wake-up call til klubbens bestyrelse om, at der er brug for handling – hurtigt.

Da Wolves har tabt seks af deres seneste syv kampe i Premier League, er det svært at finde nogen grund til at tage parti for dem i denne kamp. Faktisk er det med Wolves, der kun har scoret en håndfuld mål hele sæsonen, svært at se, hvordan de skal vinde nogen kampe i ligaen i den nærmeste fremtid.

Da Wolves også har lukket mindst to mål ind i fem af deres seneste seks kampe i Premier League, er det fristende at tage denne vinkel med, når man vurderer Premier League oddsene for denne kamp.

Brentford til at score over 1,5 mål til odds 2.10hos bet365 virker også rimligt som et oddsforslag, ligesom odds 2.75 på Brentford til at holde clean sheet i kampen.

Brentford v Wolverhampton oddsforslag

Wolves er umulige at satse på i Premier League odds lige nu, på grund af deres chokerende form og det faktum, at de ikke engang har en permanent manager i spidsen.

2.15 på Brentford til at slå Wolves til nul hus bet365 ser ud til at være et fint sted at starte, mens der også kan være værdi i at satse på Brentford til at score over 1,5 mål til 2.10 hos bet365.

På markedet for korrekte scoringer er en 2-0-sejr til Brentford til odds 11.00 hos bet365 et godt oddsforslag.