oddsforslag

Leicester v Man City

Spilletidspunkt: Lørdag den 29. oktober.KL 13.30

Sted: King Power Stadium, Leicester

Seneste resultat mellem de to: Man City 6-3 Leicester, Premier League, december 2019

Se kampen her

Endnu et oddsforslag skal findes og vi kigger på den spændende og forhåbentlige, målrige kamp mellem Leicester og City.

Manchester City kom i weekenden op på to point ned til Premier League-førende Arsenal, mens Leicester City sprang væk fra bunden af tabellen med en fin 0-4 sejr hos Wolves. På trods af at the Foxes kravler ud af nedrykningszonen, peger oddsene på Leicester v Man City på en sejr til Premier League-mestrene, som tabte deres seneste udekamp i Liverpool.

Fantastiske Foxes på vej frem

Efter en chokerende start på den nye kampagne ser Leicester ud til at have fundet formen. De har taget 10 point fra deres seneste fem fem kampe siden de led en pinlig afklapsning mod Spurs.

Leicester har strammet op bagude, siden de indkasserede seks mål i den kamp. De har holdt tre clean sheets i træk, men det bliver en stor udfordring at gøre det igen, når de møder Erling Haaland og Co. Brendan Rodgers’ mandskab har kun lukket ét mål ind i deres seneste fire Premier League-kampe, hvilket tyder på, at nogle af de problemer, de havde bagude, siden er blevet udjævnet.

Når det er sagt, så tabte Leicester dog deres seneste kamp mod City med 6-3, hvilket er en klar grund til, at Leicester v Man City oddsene har indikeret, at det bør være gæsterne, der skal juble i slutningen af denne kamp. Handicapmarkederne kan dog give værdi. Leicester +2 tilbydes til 2.05 hos bet365 her.

Haaland kommer tilbage

Efter at have trukket et sjældent tomt mål i chokket 1-0 Liverpool-nederlaget, vendte Haaland tilbage til formen med en double, da City vandt 3-1 over Brighton i weekenden som mindskede afstanden til Arsenal i toppen af tabellen.

City har dog snublet lidt på det seneste, og det var deres første sejr i tre kampe i alle konkurrencer. På udebane har City været lidt ude af form hele sæsonen. De tabte point hos både Newcastle og Aston Villa, ligesom de blev holdt til 0-0 i København i Champions League.

Ikke desto mindre er deres Premier League-form med til at forklare, hvorfor oddsene på Leicester v Man City tyder på, at dette bør blive en sejr til Pep Guardiola og hans hold. City har scoret mindst to mål i 18 af deres seneste 20 kampe i Premier League, så Leicesters fornyede forsvar vil blive testet.

De, der er fast besluttet på at støtte Guardiolas mænd, vil også være interesseret i at se, at City har vundet både ved halvleg og fuld tid i fem af deres seneste syv kampe i Premier League. Det betyder, at 1.80 hos bet365 for City HT/FT må være interessant til lørdagens tidlige kick off.

Haalands 17 mål er langt de fleste i Premier League, hvilket betyder, at han vil være interessant på spillebørsen som. målscorer til denne kamp.

Leicester v Man City oddsforslag

Guardiolas holds målscorerevner gør det meget svært at gå imod dem i oddset på Leicester vs Man City. City HT/FT kunne være et godt oddsforslag at starte med til odds 1.80 da de har ført både ved halvleg og fuld tid i fem af deres seneste syv Premier League-kampe.

Men Leicesters nyligt modstandsdygtige forsvar vil ikke rulle over uden kamp. Efter tre rene plader i træk hjemme i ligaen, kan Foxes være interessante på handicapmarkederne her. Leicester +2 er til odds 2.05 hos bet365, hvilket betyder, at selv hvis de taber kampen med et enkelt mål, vil dette væddemål være en gevinst.

Se alle odds for kampen her