Arsenal vs Nottingham Forest

Hvornår? Søndag den 30. oktober kl. 15:00

Hvor? Emirates Stadium

Seneste resultat: Nottingham Forest 1-0 Arsenal, januar 2022

Se kampen her

Vi har fundet et oddsforslag i den engelske Premier League, som ligner en svær kamp for Nottingham Forrest. Arsenal er vært for Nottingham Forest i deres næste ligakamp, og hvilken kamp det bliver. På trods af Forest’s fravær fra Premier League, har de stadig formået at finde sig selv overfor Arsenal ved et par lejligheder. Senest i februar i år i FA Cuppens tredje runde. Ved den lejlighed var det Forest, der kom bedst ud af det i en sejr, der vil leve for evigt i deres historiebøger.

Tingene har ændret sig dramatisk i Arsenal siden dette resultat, men det betyder ikke, at Forest ikke vil gå ind til kampen med selvtillid. De slog Liverpool sidste gang i ligaen…

Arsenal vil være desperat efter at komme tilbage efter det uafgjorte resultat i Southampton, og hvis de taber point igen, vil City snige sig op for at snuppe førstepladsen tilbage.

Arteta’s Arsenal led et tilbageslag

Mikel Arteta har forynget Arsenal fuldstændig, og man kan ikke give Arsenal nok kredit i denne sæson. De har simpelthen været fantastiske. De har kun tabt point to gange, hvor det seneste nederlag kom mod Southampton, som kunne have vundet kampen. Arteta vil ikke have været en glad træner efter den kamp, og vi bør se hans hold komme meget stærkere ud på Emirates.

En positiv ting at tage med fra turen til St Mary’s var målet. Granit Xhaka scorede endnu en gang, hvilket vil øge hans selvtillid endnu mere, end den allerede er. Xhaka har haft en rutsjebane af en Arsenal-karriere, men man kan roligt sige, at han er på toppen i øjeblikket.

Hans form har givet Arsenals midtbane nyt liv, og nu ligner den en af de bedste i ligaen. Som det afspejles af deres ligaplacering. Hvis Arteta kan holde moralen i sin trup høj, vil vi se resultaterne fortsætte med at flyde i hans retning.

Arsenal vs Nottingham Forest odds har hjemmeholdet som meget stærke favoritter. Dette kommer ikke som nogen overraskelse i betragtning af Arsenals start på sæsonen. The Gunners er 1.18 til at vinde hos bet365, mens gæsterne er 15.00!

Vores Arsenal oddsforslag

Vores Arsenal-baserede valg kommer i form af et “byg selv væddemål”:

Forest fuld af selvtillid efter historisk sejr

I lørdags blev Nottingham Forest det seneste hold i rødt til at besejre Liverpool i denne sæson. Et mål af Taiwo Awoniyi var nok til at sikre de tre point. Liverpool var dårlige, ja, men man må give Forest kredit for en utrolig demonstration af defensiv modstandskraft.

De skal bruge en lignende indsats for at besejre Arsenal på søndag, tre point ville helt sikkert hjælpe deres overlevelsesbestræbelser, men det bliver meget, meget svært – som det afspejles af oddsene Arsenal vs Forest. Forest er 15.00 til at vinde, hvilket vil give dig 1500kr fra en 100kr indsats! Det betyder, at vores Forest-baserede valg kan forblive simpelt, men det er et “longshot”. Mere logisk og realistisk oddsforslag kunne være dette:

Arsenal vs Nottingham Forest Odds: Vores oddsforslag

Vi kan se denne kamp blive tættere end oddset antyder, Forest vil være fuld af selvtillid og har spillere, der kan gøre ondt på Arsenal. Jesse Lingard har scoret mod dem ved flere lejligheder på Emirates og kan potentielt indkassere endnu en.

Vi tror, at det bliver 2-1 til Arsenal. Et respektabelt resultat for Nottingham Forest, der vil levere endnu en livlig præstation.

Se alle odds for kampen her

Husk at spille ansvarligt