(Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Chelsea v Arsenal

Spilletidspunkt: Søndag den 6NovemberKL 13.00

Sted: Stamford Bridge

Seneste resultat mellem de to: Chelsea 2-4 Arsenal, Premier League, april 2022

Se kampen her

Der er ingen tvivl om weekendens kamp i Premier League, hvor førerholdet Arsenal tager den korte tur over hovedstaden for at tage imod Chelsea, der led et stort nederlag i Brighton sidste gang.

Graham Potter oplevede et elendigt gensyn i sin første kamp mod sin gamle klub, og The Blues vil være desperate efter at komme tilbage, især fordi de også tabte 4-2 hjemme til Arsenal i sidste sæson i ligaen.

Arsenal kom tilbage på sejrssporet med en 5-0-turnering på Nottingham Forest, hvilket betyder, at de beholdt et forspring på to point til Manchester City, så hvordan ser oddsene for Chelsea vs Arsenal ud her?

Kan Blues komme tilbage på The Bridge?

Chelsea vil gerne glemme deres 4-1-nederlag i Brighton så hurtigt som muligt, med en tilbagevenden til hjemmebane på programmet. Chelsea har ikke tabt nogen af deres seneste ni hjemmekampe i ligaen, hvilket er en fin rekord.

Hjemme mod Arsenal er det dog en anden historie. Chelsea har ikke vundet nogen af deres seneste tre hjemmekampe i Premier League mod The Gunners foran egne fans. Det gør det næsten umuligt at holde med dem i oddset på Chelsea vs Arsenal, især når man tænker på, hvor dårlige de var i Brighton sidste gang. Chelsea blev også holdt 1-1 hjemme af Manchester United i deres seneste hjemmekamp, hvilket indikerer, at Potters honeymoon-periode på The Bridge nu definitivt er forbi.

Defensive problemer har været tydelige hos Chelsea i et stykke tid. I en række, der går tilbage til sidste sæson, hvor Thomas Tuchel stadig stod i spidsen, har de kun holdt et enkelt clean sheet i otte hjemmekampe i ligaen. Det var mod Wolves, som har et af de værste angreb i Premier League. Det virker derfor sikkert at sige, at Arsenal vil score på søndag, men Chelsea har ikke trukket et tomt mål i ligaen på hjemmebane i over et år. 

Alt dette gør, at 1.66hos bet365 på, at begge hold scorer, er et solidt valg her.

Arsenal står over for en hård test

Et af kritikpunkterne mod Arsenal er, at deres program har været relativt blødt indtil videre. Sejre over Liverpool og Tottenham tyder dog på, at deres spirende titeludfordring godt kan være den ægte vare.

Med 11 sejre ud af deres seneste 13 Premier League-kampe har Arsenal momentum på deres side. Deres stærke resultater på Stamford Bridge, hvor de vandt 4-2 i ligaen sidste sæson, tæller også til deres fordel, når man tjekker oddsene på Chelsea vs Arsenal i denne kamp.

Mens Arsenal spillede uafgjort mod Southampton og tabte til PSV i Europa League for nylig, hvilket tyder på, at deres start på sæsonen kunne gå i vasken, så genoplivede sidste weekends 5-0 sejr over bundholdet Nottingham Forest håbet om, at dette kunne blive en uforglemmelig sæson for Gunners-fans. 

Ods 2.62 på Arsenal til at vinde hos bet365 er for stort til at ignorere i betragtning af deres fine form og gode rekord i kampe mod Chelsea.

At man kan få odds 5.00 på at Arsenal vinder og mål i begge ender, er aldeles godkendt.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Ligaens ledere Arsenal står over for en af deres sværeste test i sæsonen indtil videre, hvor Chelsea har brug for at komme tilbage fra et 4-1-nederlag i Brighton i sidste uge. Chelseas stærke start under Graham Potter kan være forbi, og Arsenals fremragende seneste rekord på The Bridge skal tages i betragtning, når man kigger på oddsene for Chelsea mod Arsenal – The Gunners vandt 4-2 på deres seneste besøg mod The Blues.

De 2.62 hos bet365 for en Arsenal-sejr ser ud til at være for stort, mens 1.66 for at begge hold scorer er et andet stærkt valg. 

Se all odds her