spilforslag

MANCHESTER CITY v BRENTFORD

Hvornår? Lørdag den 12. november kl. 13.30

Hvor? Etihad Stadium

Se kampen her

Premier League-weekendens første kamp kommer fra Etihad Stadium, hvor de forsvarende mestre fra Manchester City skal i aktion hjemme mod Brentford, som er uden sejr i fire ligakampe.

Citys perfekte Premier League-rekord på hjemmebane går helt tilbage til april, så det er derfor naturligt, at de er blevet gjort til store favoritter til lørdagens tidlige kick off. City vandt også begge møder mellem parterne i sidste sæson i Premier League uden at indkassere et mål.

Begge hold vil gerne gå til VM-pausen med et godt resultat, men hvor er der mest værdi at finde i Premier League oddsene til denne kamp? Lad os tage et kig.

City Vil Være Nummer 1

Med City i aktion først denne weekend, vil de klatre over Arsenal og overtage førstepladsen i tabellen, så længe de slår Brentford. Citys serie på 11 hjemmesejre i træk i Premier League er med til at forklare, hvorfor de er så store favoritter til denne kamp.

Da City har scoret mindst to mål i deres seneste 15 hjemmekampe i Premier League, bliver det sandsynligvis svært for The Bees at holde dem ude på lørdag. Men City havde brug for et sent Erling Haaland-straffe for at holde den stime i gang i deres sidste kamp, hvilket tyder på, at de har nogle svagheder, der kan udnyttes.

Haaland er dog ikke en af dem. Den norske stjerne kom sig efter en nylig skade og scorede sejrsmålet mod Fulham og bragte sin Premier League-total op på latterlige 18 mål i 12 kampe i denne sæson. Det faktum, at bet365 har prissat Haaland til 1.40 til at score når som helst, er et tegn på, at han anses for at være en målscorer, som man skal have i posen. I Citys hjemmebanekampe i ligaen har han scoret i hver eneste optræden siden et tomt mål mod Bournemouth.

Bees Stadig Ude Efter Første Sejr På Udebane

City har indkasseret i tre af deres sidste fire kampe, hvilket giver et glimt af håb for Brentford her. Men de holdt rent i to sejre mod Bees i sidste sæson, hvilket betyder, at odds 1.83 hos bet365 på Citys sejr til nul er den bedste mulighed. Brentford har spillet nul i to af deres seneste fire Premier League-kampe på udebane.

En 2-2 uafgjort i deres seneste udekamp på Nottingham Forest betyder, at Brentford stadig venter på deres første sejr på udebane i Premier League i denne sæson. Det føjer sig til den lange liste af grunde til, at de anses for at være så stærke outsidere i Manchester City vs Brentford for dette spil.

Der er blevet scoret over 2,5 mål i 12 af Brentfords seneste 14 udekampe i Premier League, hvilket indikerer, at Thomas Franks mandskab får svært ved at holde City-angrebet stille her. De 1.47 hos bet365 for at City vinder med over 2,5 scorede mål er ikke en fantastisk pris, men det kan stadig være værd at tage på.

Manchester City vs Brentford Oddsforslag

Pep Guardiolas hjemmedominans betyder, at det er uundgåeligt, at de vil være meget kortfattede favoritter i alle kampe på Etihad Stadium. Oddset er kun 1.14 i Manchester City vs Brentford, så der skal lidt kreativitet til for at finde spil, der er værd at tage på til lørdagens kamp.

Oddsforslag på 1.83 hos bet365 for at City vinder til nul skiller sig ud, selv om mestrene har været lidt utætte bagude på det seneste. City slog Brentford uden at indkassere to gange i sidste sæson i Premier League, men scoringer på 1-0 og 2-0 tydede på, at Franks mandskab ikke var helt udkonkurreret ved begge lejligheder.

Haalands absurde scoringsstime ser ikke ud til at vise tegn på at aftage. Han var på banen igen med et sent straffespark for at slå Fulham sidste gang, og hans pris på 1.40 for en scoring til enhver tid hos bet365 vil, selv om den er lav, stadig være attraktiv for mange fodboldfans, der kigger på Premier League-spiloddsene her.

Kreativitet må der til, så vores oddsforslag vil være denne “Bet-Builder”.