ODDSFORSLAG (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

Liverpool – West Ham

En fantastisk weekend med Premier League-aktion blev afsluttet med Liverpool, der overraskende slog Manchester City 1-0 på Anfield, hvilket betyder, at Arsenal ligger i toppen af ​​tabellen efter ni kampe.

Gunners og City er dog ikke i aktion under midtugerunden, så resten af ​​ligaen har chancen for at indhente dem og vi stiller skarpt på de fire vigtige, og spændende kampe.

Kamptidspunkt: Onsdag den 19. oktober, Kl. 20.30

SE KAMPEN HER

Efter store back-to-back-sejre kunne Liverpool endelig have vendt hjørnet efter en langsom start på sæsonen. De røde fulgte efter at have slået Rangers i Champions League i sidste uge ved at vinde en 1-0 hjemmesejr over City, hvilket efterlader dem indtil videre på en ottendeplads i tabellen.

Jurgen Klopps hold har haft en tendens til at dominere deres kampe mod West Ham. Faktisk har de vundet disse kamp fem gange i træk i alle turneringer, men sejrsmålet blev scoret af Sadio Mane – som siden er skiftet til Bayern München – da West Ham sidst besøgte Anfield i marts.

Hammers så deres fine sejsstime på fire sejre i træk i alle turneringer ende med uafgjort 1-1 mod Southampton i weekenden, men de seneste resultater har fået David Moyes’ mandskab til at  klatre opad i ligaen.

West Ham-kampe plejer at være gode til at lukke af nede foran målet. Af deres seneste 10 kampe i Premier League har otte kampe gået under 2,5 mål.  Dette ser ud til at være et godt sted at starte som et resultat, med bet365, der tilbyder odds 2.50.

Liverpool er ubesejret med tre sejre og to uafgjorte, hvilket gør dem til de store favoritter i dette Premier League opgør hjemme på Anfeld.

En måde at finde værdi kunne være at vælge Liverpool til at vinde og at der kun kommer max 3 mål. I så fald så giver Bet365 odds 2.37 for dette fine spil.

FIND SPILLET HER HOS BET365

Brentford v Chelsea

Kamptidspunkt: Onsdag den 19 Oktober, Kl 20.30

SE KAMPEN HER

Et West London-derby hvor Chelsea tage til Brentford, hvor Premier League odds peger på en udesejr til Graham Potter’s Blues. Chelsea er på vej efter at have vundet fire i træk i ligaen, sidste sejr kom i weekenden da Aston Villa blev nedlagt med et 2-0.

Brentford vandt også 2-0 i weekenden og slog Potters gamle hold Brighton hjemme, hvor Bierne har taget 10 point fra deres fem hjemmekampe i Premier League til dato. De tabte dog to gange hjemme til Chelsea i sidste sæson, i Premier League og i Liga Cuppen uden at score.

Chelsea har scoret mindst 2 mål i deres seneste fire ligakampe, så det giver mening, at de er favoritter i Premier League-kampen her. Bet365 giver odds 1.80  for Chelsea til at score over 1,5 mål i kampen. Chelsea til at vinder og over 2.5 mål lyder også som et muligt udfald som giver odds 2.62.

Chelsea scorer  over 1.5 mål i kampen Bet365

Newcastle mod Everton

Kamptidspunkt: Onsdag den 19 Oktober, Kl 20.30

SE KAMPEN HER

På en række af fem Premier League-kampe uden nederlag, vil Newcastle håbe på at bevare momentum, når Everton kommer på besøg i midtugerunden, en kamp hvor Magpies er favoritter.

Evertons dårlige udebanerekord forklarer til dels hvorfor, hvor Toffees kun vandt to gange i deres sidste 22 kampe på udebane i Premier League. Frank Lampards hold faldt 2-0 i Spurs i weekenden, så de har lidt flere nederlag, mens de tabte 3-1 ude til Newcastle i sidste sæson.

Newcastle har spillet over 2,5 mål i ni af deres seneste 11 hjemmekampe mod Everton i alle turneringer. Det skal derfor være et kig værd at gå efter odds 1.90 hos bet365 for at der kommer gang i målene onsdag aften i Newcastle

Da Newcastle kun har tabt elleve i deres seneste 12 ligakampe, giver det mening for dem at være favoritter i Premier League-væddemål. Så vi prøver med hjemmesejren og over 2.5 mål til odds 2.62.

Newcastle vinder & over 2.5 mål hos bet365

Manchester United mod Tottenham

Kamptidspunkt: Onsdag den 19 Oktober, Kl 20.30

SE KAMPEN HER

Midugerundens største kamp kommer fra Old Trafford, hvor Tottenham kommer på besøg. United har vundet denne kamp tre gange i træk i alle turneringer og løb med en 3-2 sejre i Premier League-opgøret i sidste indbyrdes kamp,  for at kompensere for de 6-1-tæsk, de led mod Spurs i 2020.

Efter at have spillet 0-0 hjemme mod  Newcastle i weekenden, bliver de røde djævle muligvis nødt til at skifte tingene oppe i angrebet. Marcus Rashfords indhop i stedet for Cristiano Ronaldo i den målløse kamp satte liv i kampen og mon ikke om han ikke starter inde denne gang. Dog har Ronaldo scorede et hattrick hjemme mod Spurs i sidste sæson, så Erik ten Hag kan tage det i betragtning, når han udvælger sit hold til denne kamp.

Uniteds seneste tre hjemmekampe har kun set to mål scoret, men over de sidste fem indbyrdes opgør med Spurs, så har vi fået over 2.5 mål.

Antonio Contes hold drager til Manchester med god selvtillid. De fik en en weekendsejr hjemme mod Everton, hvilket gjorde det til tre sejre i træk i alle turneringer. De ligger på tredjepladsen i Premier League-tabellen, og har et hul på fire point til at indhente førende Arsenal.

Bookmakerne peger på en hjemmesejr her, men der kunne være mere værdi i at spille på Tottenham, som kun har tabt én af deres seneste 16 ligakampe. En sejr giver odds 2.75 og hvis man gerne vil være lidt forsigtig, så kan man tage Draw-no-Bet varianten som giver odds 2.00.

Erling Haaland er topscore indtil videre og herefter komme Harry Kane med ni mål. Det er fristende at spille Harry Kane til at score det første mål i kampen til fine odds 5.50 men der er også god værdi i at vælge ham til at score senere i kampen til odds 2.50

Husk at Spil ansvarligt.