PSG – Real Sociedad ISABELLA BONOTTO / AFP

PSG – Real Sociedad

Ottendedelsfinalerne i Champions League står på fodboldprogrammet og 14. februar står PSG og Real Sociedad overfor hinanden i en spændende kamp i CL-slutspillet. Læs videre for at få al nødvendig info før mødet mellem PSG – Real Sociedad. Vi deler interessant information om holdene og giver dig tips til, hvor du kan streame kampen live eller se den på TV.

Find Champions League kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

PSG – Real Sociedad Info

Kamp:Paris Saint Germain – Real Sociedad
Start: 14/02/2024 kl. 21:00
Arena:Parc des Princes
Tv Kanal:TV3 Sport & Viaplay

PSG i Champions League

Starten på PSG’s rejse i Champions League 2023/24 har været lidt bumpet. I deres seneste gruppespilskamp mødte de Dortmund, og kampen endte uafgjort (1-1), hvilket også afspejler resultatet fra kampen før mod Newcastle. Den seneste sejr i CL kom mod Milan under kampdag 4.


Når vi i stedet retter vores opmærksomhed mod den hjemlige liga, ser vi et PSG, der stabilt topper tabellen, med en imponerende føring på hele 11 point foran Nice. I den seneste ligakamp imponerede de ved at besejre LOSC med 3-1 på hjemmebane i Paris. Det er værd at bemærke, at stjernen Mbappé, som ifølge flere kilder rygtes til Real Madrid til sommer, forblev på bænken under hele kampen.


Når det kommer til tilgængelige spillere, har det store spørgsmålstegn netop været Mbappé, men vi forventer at se ham tilbage på banen i mødet mod spanske Real Sociedad på onsdag.

Real Sociedad i Champions League 2023/24

Starten på Champions League var virkelig stærk for Real Sociedad, som imponerede med 1-1 mod Inter efterfulgt af to stærke sejre mod Salzburg og Benfica, begge på udebane. Faktisk har Real Sociedad ikke tabt en eneste kamp i CL-gruppespillet. En positiv præstation på udebane denne onsdag aften kan hurtigt blive afgørende for deres muligheder i slutspillet.


På den anden side går det ikke lige så godt for holdet i den spanske La Liga, hvor de i øjeblikket ligger på syvendepladsen. I den seneste kamp mod Osasuna resulterede det i et skamfuldt 0-1 nederlag hjemme, og de to kampe før det endte begge uafgjort. På trods af dette har det spanske storhold haft stor succes i Copa del Rey, hvor de nu kan se frem til en semifinale mod Real Mallorca i slutningen af februar.


Siden Europacuppen blev til Champions League i 1992 har holdet fra det nordlige Spanien kun deltaget i CL to gange, i sæsonerne 2003/04 og 2013/14. Sæsonen 2023/24 blev dengang første gang, holdet nåede gruppespillet på et årti.

Formen Før PSG – Real Sociedad

Læs lidt mere om hvor PSG og Sociedad har klaret sig op til kampen.

Real Sociedad

  • 10/2: Real Sociedad – Osasuna 0-1 (nederlag)
  • 6/2: Real Mallorca – Real Sociedad 0-0 (uafgjort)
  • 3/2: Girona – Real Sociedad 0-0 (uafgjort)
  • 27/1: Real Sociedad – Rayo 0-0 (uafgjort)
  • 23/1: Celta Vigo – Real Sociedad 1-2 (sejr)

PSG

  • 10/2: PSG – LOSC 3-1 (sejr)
  • 7/2: PSG – Brest 3-1 (sejr)
  • 2/2: RC Strasbourg – PSG 1-2 (sejr)
  • 28/1: PSG – Brest 2-2 (uafgjort)
  • 20/1: Orléans – PSG 1-4 (sejr)
Hvornår spiller PSG – Real Sociedad?

Kampen starter kl. 21:00, onsdag den 14. februar.

Hvordan gik det for PSG i deres seneste kamp?

PSGs seneste kamp var mod Lille i Ligue 1. Kampen endte med resultatet 3-1 til PSG.

Hvor kan jeg se PSG – Real Sociedad i TV?

Du kan se kampen hos TV3 sport og Viaplay.