Sassuolo verona

SASSUOLO VS VERONA: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Mandag, 24 oktober 2022. KL.20.45

Fodbold – Serie A

Se Kampen heViaplay

Dagens spil og oddsforslag finder vi iaften i den Italienske Serie A, hvor Sassuolo skal tilbage på sporet. Sassuolo var til en vis grad konkurrencedygtig i sidste runde ude i Bergamo mod Atalanta, men gik alligevel fra banen med et smalt 2:1-nederlag.

De tog føringen i den 41. med en mål fra Kyriakopoulos men kunne slet ikke holde stand og tabte fortjent, hvilket efterlader Sassuolo på en 10. plads i tabellen.

Centralforsvareren Ferrari er suspenderet, ditto Højrebacken Muldur samt offensivspillerne Defrel og Berardi er fortsat skadet. Ligesom modstanderne i det kommende opgør leverede Verona en ordentlig kamp sidst hjemme mod favoritterne fra Milan, men også her blev de nægtet mindst et point, da opgøret endte med et 1:2 resultat i Rossoneri’s favør.

Værterne kom først foran efter et uheldigt selvmål i det 9., men svarede igen på bedste vis og udlignede ti minutter senere via Gunter.

De var farlige ved et par lejligheder i anden halvleg, men indkasserede desværre endnu et mål i den 81. og manglede lidt mere finesse i afslutningerne for at levere en overraskelse i dette opgør.

Verona ligger i øjeblikket på en 18. plads i tabellen, og har synlige problemer med formen på det seneste.

Forsvarsspilleren Dawidowicz, midtbanespilleren Ilic og angriberen Lasagna holdes ude af kampen og der tvivl om midtbanespillerne Lazovic og Hrustic.

Det kan ikke blive bedre end dette for værterne

Selvom Sassulolo kommer til dette opgør efter to nederlag i træk, så er dene kamp den perfekte mulighed for at stoppe det dårlige momentum og komme tilbage på rette vej.

Med den rette indstilling burde det ikke være noget stort problem, da Verona er godt og grundigt inde i en negativ stime, og efter min mening skal de virkelig overraske denne gang, selvom hjemmeholdet heller ikke er 100%.

Dagens spil bliver derfor en hjemmesejr til fine odds 2.05 hos Bet365