SEVILLA VS FCK: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Tirsdag, 25 oktober 2022. Kl 18.45

Fodbold – Champions League gruppespil

Se kampen her

Dagens spil gik også hjem igår da Sassuolo vandt 2-1 hjemme mod Verona. Vi kigger idag på den spændende kamp mellem Sevilla og FC København.

Sevilla har stadig ikke formået at vinde i Champions League og kan definerer deres CL skæbne i denne kamp: en sejr er det eneste resultat, der betyder noget for at forsøge at holde sig i live i Champions League. 

 FC København er et traditionelt hold på den danske scene, men i Champions League er niveauet bare højere, og derfor har de haft det meget svært, idet de ikke har scoret et eneste mål i mesterskabet. 

Hvad angår den taktiske disposition, spiller de normalt i 4-3-3, men med mindre fremskudte linjer og forsøger at udnytte de rum, der vil blive givet i løbet af deres kampe. Startopstillingen vil ikke indholde med den skadede forsvarsspiller Nicolai Boilesen og også midtbanespilleren Marlo Stamenic, der er suspenderet på grund af de mange kort. 

Sevilla har i sin favør den største tekniske kvalitet i truppen, og på hjemmebane så vil de formodentlig styre kampen på midten. FC København har et ineffektivt angreb, der ikke kan omsætte chancer til mål, og selv i superligaen har de ikke været særlig overlegne.

Over for en teknisk set ringere modstander tror vi, at Sevilla har våben nok til at vinde kampen i hvert fald med den mindste margin.

Hjemmesejren på odds 1.50 er udmærket i sig selv men vi prøver en hjemmesejr med mindst 1 overskydende mål, nemlig asian -1 til odds 1.92. Skulle de vinde med 1-0, 2-1, etc, så får vi indsatsen tilbage.

Se alle odds hos Bet365 her

Husk at spille ansvarligt!