SHAKTHAR VS LEIPZIG: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Onsdag, 2 november 2022

Fodbold – Champions League gruppespil

Se kampen her

Det handler om sejr for hjemmeholdet i denne afgørende kamp, da de i øjeblikket har tre point op til deres tyske modstandere, hvilket efterlader tingene helt åbne for den resterende billet til knockoutfasen.

De brillerer dog ikke indtil videre i turneringen, da de har fire kampe uden sejr, men en overbevisende sejr i deres optaktskamp mod ingen ringere end Leipzig 1:4 på udebane giver en vis dosis håb om, at de kan gentage succesen for anden gang og levere en overraskelse her.

Forsvarsspilleren Kornienko og den offensive midtbanespiller Shved er ude med skader.

Ligningen er meget enklere for det tyske hold her, da de skal bruge et point for at kvalificere sig til Champions League knockout-fasen, kun for tredje gang i klubbens historie.

Generelt ser de bedre ud med tre sejre i træk i gruppen til støtte for deres indsats, og de vil helt sikkert gøre deres bedste for at vinde, da de stadig er i et teoretisk spil om at ende på førstepladsen i tabellen.

Målmand Gulacsi er skadet, ligesom højreback Klostermann, midtbanespiller Laimer og den danske angriber Poulsen er skadet.

Dagens spil

Begge hold har noget at se frem til i det kommende opgør, og med den slags pres og motivation i tankerne er en aggressiv start højst sandsynlig.

Shakhtar har intet der holder dem tilbage, da kun en sejr tæller for dem, men det er nemmere sagt end gjort, da Leipzig er i en misundelsesværdig form på det seneste og fortjent holder favoritværdigheden.

Sætter man det hele sammen på en gang, så har dette opgør et stort potentiale til at blive så interessant som muligt målmæssigt. Vi satser på at der kommer godt gang i opgøret her, og at der bliver scoret i begge ender.

Begge hold score & over 2.5 mål