Spilforslag Franck FIFE / AFP

Japan v Costa Rica

● Hvornår? Søndag den 27. november kl. 11:00

● Hvor? Ahmed bin Ali Stadion

● Seneste resultat: Japan 3-0 Costa Rica, september 2018

Japan tager imod Costa Rica i den første kamp i Gruppe E kampdag 2. Oddsene for denne kamp var altid i Japans favør, men endnu mere efter en fantastisk sejr over Tyskland i deres åbningskamp. Ingen havde forventet den præstation, som Japan leverede, de var helt utrolige.

De lukkede de tyske fremrykninger ude, mens de ramte dem på kontraer. Takuma Asana scorede sejrsmålet i fantastisk stil. Bolden faldt over hans skulder efter en lang bold, og han tog den på fremragende vis ned, han afværgede Nico Schlotterbecks udfordringer og sendte den forbi Manuel Neuer.

Costa Rica kunne ikke have fået en dårligere start på deres VM-kampagne i 2022. De mødte Spanien, og det var ikke meget af en kamp overhovedet. De blev demonteret og ydmyget i et 7-0 nederlag, Spaniens præstation var storartet, men det var Costa Ricas mangler, der bekymrede manager Luis Fernando Suarez. Hans mandskab har brug for en sejr for at sikre deres chancer for kvalifikation, men det bliver meget svært.

Spilforslag

Vores VM spilforslag til denne kamp har Japan som hovedperson. Vi kan se dem vinde kampen, men ikke holde et clean sheet. Denne kamp er Costa Ricas bedste chance for at få nogle point og give deres fans mindst et mål at fejre. Det tror vi, at de vil kunne gøre, men det bliver ikke nok, da Japan vinder 2-1.

● Japan vinder 2-1: 10.00

● Japan vinder og begge hold scorer: 3.75

Odds for gruppe E kampdag 2 via bet365.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig