Spilforslag Nikolay DOYCHINOV / AFP

Spilforslag til Spanien v Tyskland

● Hvornår? Søndag den 27. november kl. 20.00

● Hvor? Al Bayt Stadion

● Seneste resultat: Spanien 6-0 Tyskland, Nations League 2020

Tyskland har for anden turnering i træk fået en forfærdelig start på VM. Tilbage i 2018 tabte de deres åbningsrunde til Mexico, og i år har de gjort det samme mod Japan.

Trods en føring i første halvleg efter et straffespark fra Ilkay Gundogan, var det Tyskland, der endte med at jagte kampen. En hurtig vending i anden halvleg med mål af Doan og Asano begravede Tyskland. De stod dermed med alt at spille for i de næste to kampe og et enormt pres på skuldrene.

Især fordi deres næste kamp er mod Spanien. Det sværeste hold i gruppen. Luis Enriques mandskab startede turneringen helt modsat af Tyskland. De ødelagde Costa Rica i en 7-0 opvisningskamp. De gennemførte over tusind afleveringer i løbet af de 90 minutter, hvilket er en fuldstændig absurd statistik. Det var tika-taka fra start til slut og endte med en præstation, der vil gå over i historiebøgerne.

Man kan roligt sige, at spanierne vil være fulde af selvtillid på vej ind i denne kamp, men det bliver stadig ikke nogen nem opgave. Jürgen Klopp har engang sagt, at han hellere vil møde et hold i form end et hold uden form, fordi et hold uden form har noget at bevise. Efter det chokerende gruppe exit i 2018 og 1/8-finale nederlaget i Euro 2020 har Tyskland helt sikkert noget at bevise. At slå et formstærkt spansk hold ville være det ultimative budskab.

Vi bliver nødt til at se en stor præstation fra tyskerne for at gøre denne drøm til virkelighed. Hansi Flick har altid sørget for, at hans hold var de hårdeste arbejdere, mens han var i Bayern, og et par af hans Bayern-mænd er med i truppen. Spanien, har uden tvivl mere kvalitet på bolden og de vil forsøge at spille uden om Tysklands høje pres. Leon Gortezka vil være en nøglespiller, ligesom Serge Gnabry og Leroy Sane vil være vigtige aktiver. Hastigheden og truslen fra disse tre vil være så vigtig for kontraangreb, når Spanien er højt oppe på banen.

Spilforslag

Vi kan se denne kamp blive meget tæt. Begge hold har en enorm styrke på nogle områder, men mangler på andre. Tyskland ser aldrig så flydende ud på bolden som de andre tophold, men de kompenserer for det med fight og fysik. Spanien mangler fysik, men kan spille den utroligt godt rundt. Vi kan godt se denne kamp blive uafgjort.

● Uafgjort med begge hold til at score: 4.33

● Korrekt resultat: 2-2: 13.00

Vil tiki taka Spanien have nok til at komme forbi Tyskland? Eller vil Hansi Flicks mandskab tager arbejdstøjet på og få et drømmeresultat?

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig