spilforslag CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Qatar v Senegal

● Hvornår? Fredag den 25. november kl. 14:00

● Hvor? Al Thumama Stadium (Doha)

Qatar tabte deres åbningskamp mod Ecuador på en måde, som har fået hele verden til at tale om hvor dårligt et hold de egentlig er. De formåede ikke at få et eneste skud på mål i den første kamp i turneringen, og deres manglende måltrussel er tydelig, selv om de åbenbart vandt fire kampe i træk i optakten til VM. De spillede 2-2 mod Chile, Tabte 0-2 til Canada, nederlag 0-3 til Kroatiens U23 hold og 1-1 med Jamaica.

Vores betting team har ikke den store fidus til Qatar og mod et hold som Senegal, som er LANGT BEDRE end Ecuador, så dagens spil går imod Qatar.

Hvad angår Senegal, savnede de afrikanske mestre stjernemanden Sadio Mane meget i deres åbningskamp, selvom de holdt Holland på afstand indtil de sidste minutter af kampen. Målmand Edouard Mendy koksede til sidst og vil være klar mod Qatar.

Selv uden Sadio Mane burde Senegal have mere end nok til at vinde denne kamp. De er stærke bagude og har holdt fem clean sheets i deres syv kampe på vejen til AFCON-herredømmet.

Prisen på Senegal er faldet drastisk og ligger nu på 1.66 for en sejr, hvilket er ok værdi. Før Qatars nedslag ladet på 2.05!!!

Senegal til at vinde til nul tilbydes til en mere fristende pris på 2.37 hos bet365, mens samme bookmaker har Senegal/Senegal til 2.60 på HT/FT-markedet, hvilket bestemt kan overvejes.

Spilforslag

Måske er vi helt forkerte på den her i betting teamet på Tvsporten, men vi kan virkelig ikke se hvordan Qatar kan vinde, spille uafgjort eller i det hele taget matche Senegal. Senegal havde fint fat i Holland men tabte og nu skal de jagte en sejr mod et svagt hold. Qatar har de samme tanker men de har slet ikke kvalitet som Senegal. Vi forestiller os nemt et 0-2 sejr her til det stærke Afrikanske hold til en meget fin pris på 3.00.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –