spilforslag Kenzo Tribouillard / AFP

Spilforslag til Cameroun v Serbien

VM 2022 SPILFORSLAG & TIPS

● Hvornår? Mandag 28. november, 11.00

● Hvor? Al Janoub Stadion

● Seneste resultat: Serbien 4-3 Cameroun, juni 2010

Cameroun og Serbien mødtes sidst i en international venskabskamp tilbage i 2010, og denne kamp var en absolut målfest, og vi håber på mere af det samme denne gang.

Både Cameroun og Serbien fik en dårlig start på turneringen og vil derfor have masser af motivation til at tage alle tre point. Denne kamp er af største betydning for begge, da et nederlag sandsynligvis vil betyde, at en af dem ryger ud.

Serbien vil forsøge at påtvinge sig selv meget mere, end de gjorde mod Brasilien, hvor de aldrig fik fat i spillet og ikke var i stand til at fastholde boldbesiddelsen i lange perioder af kampen. Vi markerer, at dette skyldes Brasiliens kvalitet snarere end Serbiens mangel på samme.

Der er store mængder af talent i den serbiske trup, især fremadrettet. Sergej Milinkovic-Savic er kendt for at være en box-to-box-spiller, men forvent at han finder plads længere fremme i denne kamp.

Cameroun vil forsøge at skabe problemer for Serbien. De var helt med i kampen mod Schweiz, men kunne ikke slippe afsted med point. Eric Maxim Choupo-Moting vil igen være omdrejningspunktet, og han vil forsøge at gøre sig bemærket efter en tam præstation i sin forrige kamp. Vi kan se ham komme på måltavlen i denne kamp.

Spilforslag

De to hold vil begge smide alt hvad de har for at sikre sig en sejr i denne kamp, men vi tror ingen af de to hold kommer ud med det resultat, som de er ude efter.

● Matchresultat: Uafgjort og begge hold til at score: 5.00

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig