spilforslag FRANKLIN JACOME / AFP / POOL

Ecuador v Senegal

Dato og klokkeslæt: 29nov, 16.00

Spillested: Khalifa International Stadium (Doha)

Den anden gruppekamp, der afslutter den første pulje i Qatar 2022, er i bund og grund en direkte kamp om kvalifikation. Ecuador er i pole position og vil for første gang siden 2006-turneringen kunne sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne, hvis det lykkes dem at undgå et nederlag mod Senegal.

De afrikanske mestre, der stadig mangler deres stjerne Sadio Mane, efter at Bayern München-angriberen blev skadet på tærsklen til turneringen, var i det mindste i stand til at hente en sejr mod Qatar.

Senegal missede knockoutrunderne på hjerteskærende vis i Rusland 2018, så de vil være opsat på at gøre op med den skuffelse. For hvad det er værd, er Senegal rangeret som nummer 18 i verden af FIFA, sammenlignet med Ecuador, der er uden for top 40. Mens fraværet af Mane skal tages i betragtning, er dette med til at forklare, hvorfor Senegal er blevet gjort til små underdogs til at slå Ecuador i denne sidste gruppekamp.

En tæt kamp virker sandsynlig. I hver af Ecuadors seneste tre kampe ved VM er der scoret under 2,5 mål i hver af de tre seneste kampe ved VM, hvilket også landede i Senegals indledende Qatar 2022-kamp mod Holland. Under 2,5 mål som spilforslag kan anbefales som et godt sted at starte, hvor bet365 tilbyder en pris på 1.53

Ecuador er fortsat undervurderet i bookmakernes øjne. Deres dobbeltchance odds på 1.36 er ikke stort, og er det samme for Senegal. Sydamerikanerne ved, at en uafgjort er nok til at sikre sig kvalifikation og derfor er uafgjort vurderet til høje odds 3.20 hos bet365. Målt på form, styrke og motivation så kunne det sagtens ende hårdt, intenst og uafgjort.

Spilforslag

Enner Valencia er en overraskende kandidat til den gyldne støvle efter at have scoret tre mål i Qatar 2022 indtil videre. Hans pris på 3.20 som målscorer til enhver tid er god værdi, når man tænker på, hvor varm han egentlig er under VM.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig