Spilforslag Geoff Caddick / AFP

Wales v England

Dato og tid: 29nov, 20.00

Spillested: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)

Wales har haft store problemer i deres første deltagelse ved VM i 64 år, og med to sene mål fra Iran har det betydet at et tidlig exit fra turneringen er meget tæt på. Rob Page bliver nødt til at foretage en ændring i målet, efter at en vild aktion af målmand Wayne Hennessey udmøntede sig i et rødt kort, og det forventes, at Danny Ward kommer ind og tager handskerne på.

Page er under pres for at udskifte en af sine stjernemidtbanespillere, idet Aaron Ramsey har gjort et minimalt indtryk på turneringen indtil videre. Joe Allen kunne være fit nok til at træde ind, men midtbanespilleren har kæmpet med en skade og skal muligvis bruges fra bænken igen.

Kieffer Moore ændrede spillet fra bænken i Wales’ første gruppekamp mod USA, men han kan blive sat af igen, efter at han missede en god tidlig chance i nederlaget til Iran.

Billedet for England er overskueligt, selv om de var under niveau i fredagens uafgjorte kamp mod amerikanerne. Kun et stort nederlag til Wales vil betyde, at England må flyve tidligt hjem.

Wales og England mødtes sidst i konkurrence ved Euro 2016, hvor Gareth Bale bragte sit hold foran, men Jamie Vardy fik udlignet, og Daniel Sturridge scorede en sen sejr for “The Three Lions”.

England er storfavoritter på trods af den dårlige præstation mod USA. Wales har brug for en stor sejr, hvilket betyder, at de sandsynligvis bliver nødt til at bruge flere spillere i angrebet end i nogen af deres gruppekampe indtil videre, hvilket efterlader huller, som England kan udnytte.

Hvis Iran var i stand til at straffe Wales, så er det svært at forestille sig, hvordan England ikke skulle kunne gøre det samme. England til at score i begge halvlege er fristende til 2.37 hos bet365, som har 2.20 på, at England vinder kampen både ved halvleg og fuld tid.

2.20 på England til at vinde til nul er et andet fornuftigt alternativ, og handicapmarkederne er en anden god måde at vælge favoritterne på i oddsene for VM gruppe B kampdag 3 i VM.

Spilforslag

Der har været mange sjove resultater i dette VM og ld os bare antage, at tendensen fortsætter lidt endnu. England v Wales bliver intenst. Der er noget historie og ære i disse kampe og man vil ikke tabe til lillebror eller storebror. Derudover så skal der jagtes et resultat for Wales og det giver plads til England fremadrettet.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig