spilforslag FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

Polen v Argentina

Dato og klokkeslæt: 30/11/2022, 20.00

Sted: Stadion 974 (Doha)

Polen og Argentina vandt begge deres midterste gruppekampe, idet de slog henholdsvis Saudi-Arabien og Mexico med 2-0, hvilket sikrer, at denne pulje fortsat er vidt åben, når vi går ind til onsdagens kampe.

Disse to hold har ikke mødt hinanden ved VM siden 1970’erne, hvor de mødtes ved flere turneringer i træk og vandt hver en sejr, men Argentina er favoritter i oddsene for gruppe C.

Nederlaget til Saudi-Arabien er den eneste kamp, som Argentina har tabt i deres seneste 38 kampe, så selv om de sydamerikanske mestre lavede denne kostbare fejl, var de tilbage til det sædvanlige mod Mexico.

Talisman Lionel Messi, der førte sit land til Copa America-titlen, har scoret åbningsmålet i begge gruppekampe indtil videre. Messi er naturligvis af størst interesse, når det kommer til spillerprops-spil her.

Paris Saint-Germain-superstjernen er 2.05 hos bet365 til at score når som helst mod Polen. Messi tilbydes også til en god værdi 3.60 hos bet365 til at score det første mål for tredje gruppekamp i træk.

Polens sejr over Saudi-Arabien betyder, at de kun behøver at undgå et nederlag for at sikre, at de er i ottendedelsfinalen, mens Argentina skal vinde for at være sikker på at komme i næste runde.

På papiret burde Argentina have for meget kvalitet til Polen, og deres komfortable sejr over Mexico syntes at vise, at Lionel Scalonis hold har udbedret nogle af de fejl, der førte til nederlaget i Saudi-Arabien.

Argentina har vundet ni af de seneste 11 kampe med clean sheets, og den defensive fokus har været nøglen til deres seneste succes. Da de slog europamestrene Italien med 3-0 på Wembley tidligere på året, gav de næsten ikke en chance i en dominerende opvisning i London.

Spilforslag

Argentina er sat til odds 1.50 til denne kamp og umiddelbart så virker det korrekt sat. Polen har dog ikke været meget af en måltrussel og fik et 0-0 uafgjort mod Mexico i sidste uge, men de skal spille for at vinde og ikke blot satse på uafgjort. Argentina er et godt hold men de kan rystes og med Lewandowsky på banen, så skal der bare en chance til og alt kan ske ved VM. Vi prøver dette fine spil til odds 4.00

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig