VM spilforslag Tyskland Ina Fassbender / AFP

Costa Rica v Tyskland

● Hvornår: Torsdag den 1. december kl. 20.00

● Hvor? Al Bayt Stadion

Dette er en kamp, der bliver svær at afgøre baseret på de tidligere resultater i gruppen. På papiret er Tyskland fortsat favoritter med deres talentfulde trup, men presset er stort på dem for at vinde, da de i øjeblikket ligger sidst i gruppen med kun 1 point.

De skal vinde og håbe på, at Spanien kan klare sig let forbi Japan, hvis de skal gå videre til næste runde. Costa Rica kan snige sig ind på andenpladsen foran Japan, hvis de får uafgjort i denne kamp, da kun målforskellen adskiller disse hold efter deres 7-0-tæv mod Spanien.

Alt taget i betragtning bliver det en kamp, man ikke må gå glip af, da det vil være et kæmpechok og et stort boost for de andre nationer at se giganterne Tyskland potentielt forlade turneringen.

Manager Hansi Flick vil helt sikkert sætte tyskerne op med alle våben og forsøge at vinde kampen tidligt på banen. De har dygtighed og tempo i de fremadrettede områder med spillere som Leroy Sane, Jamal Musiala og Serge Gnabry.

Det bliver interessant at se, om Costa Rica forsøger at imødegå dette ved at komme fremad og påtvinge sig spillet, eller om de vælger at læne sig tilbage, suge presset til sig og holde ud for at få uafgjort.

Svær kamp at spå om men vi tror dog på at Tyskland viser klassen og klare sig forbi Costa Rica.

Spilforslag

Oddsene for denne kamp tipper til Tysklands fordel, og vi tror, at de får ret. Vi foreslår at bruge bet365 bet builder-funktion for at få det bedste odds.

● Kampresultat: Tyskland

● Over 2 mål

● Serge Gnabry til at score

Odds: 5.50

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig