Dagens Spilforslag Franck FIFE / AFP

Kroatien v Belgien

● Hvornår? Torsdag den 1. december kl. 16.00

● Hvor? Ahmed bin Ali Stadium, Qatar

● Seneste resultat: Belgien 1-0 Kroatien, juni 2021 (internationale venskabskampe)

Kampen, som vi alle har ventet på i denne gruppe. To europæiske lette sværvægtere, der står over for hinanden om en plads i ottendedelsfinalerne. Belgien skal tage alle tre point, men uafgjort er nok for Kroatien, som stadig er ubesejret.

Belgien har været sløve i turneringen indtil videre. Deres nøglespillere har leveret nogle tvivlsomme præstationer, hvilket har ført til, at holdet har haft det svært. Hvis de bedste spillere spiller godt, giver det holdet et løft. Kevin de Bruyne står ud som deres største underpræstation og han har brug for en kolossal præstation på midtbanen.

Det bliver dog ikke let for ham, da han får maestroen Luka Modric op imod sig sammen med Marcelo Brozovic. De to kombinerer usædvanligt godt sammen, de har en ideel balance mellem fight og flair. Vi ved alle, hvor god Modric er, og han er stadig ikke faldet i niveau trods sine 37 år. Den perfekte definition på “klasse er permanent”.

Dette bringer os til vores spilforslag til denne kamp som er utrolig svær at afgøre. Begge hold er dark-horses, der nærmer sig slutningen af gyldne generationer. Deres sejrssandsynligheder ifølge statistikkerne er praktisk talt de samme. Ikke desto mindre er vores spilforslag det som vi mener gør bedst brug af oddsværdien

Spilforslag

Disse to hold er næsten uadskillelige på papiret, men ved dette VM har der været ét klart bedre hold. Det er Kroatien. Vi tror, at de har nok til at vinde denne gang og kvalificere sig med fine odds 1.86.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig