Spilforslag INA FASSBENDER / AFP

VM 2022 SPILFORSLAG & TIPS

Spilforslag til Holland v Ecuador

Dato og tid: 25.november kl.17.00

Spillested: Khalifa International Stadium (Doha)

Førstepladsen i gruppe A er på spil, når Ecuador og Holland, der begge vandt 2-0 i første runde af gruppespillet, mødes i Doha.

Holland var længe om at komme i gang mod Senegal, men et hovedstød af Cody Gakpo bragte til sidst Holland i front. Deres forhåbninger kan afhænge af, om stjerneangriberen Memphis Depay, der kun blev anset for at være frisk nok til at spille en halv time fra bænken i Senegal-kampen, er i form. Depay har kæmpet med en skade i hamstring i de seneste to måneder, men hvis han er klar til at starte, vil han styrke holdets angreb. Marten De Roon var en anden skadet tvivlsspiller for hollænderne og kom ind fra bænken.

Enner Valencia er en tidlig kandidat til at vinde den gyldne støvle, efter at angriberen scorede et dobbelt mål i turneringens åbningskamp, men han udgik med en skade mod Qatar. Det er uvist, om Valencia vil være klar til at møde Holland, og hvis han ikke er med, kan Ecuador få svært ved at score mål.

Holland er favoritter i oddsene for gruppe A kampdag 2, men det ser ud til at blive tæt. 1.72 hos bet365 på under 2,5 mål er et godt sted at starte i oddset på Holland mod Ecuador.

Van Gaals turneringserfaring er noget, som hollænderne har i deres favør. Få trænere ved Qatar 2022 har så meget taktisk viden i skabet, og det lover godt for Holland, når de skal forsøge at gå dybt ind i knockoutfasen.

Holland til at vinde er rimelig værdi til 1.80 hos bet365, mens 2.75 for at Holland vinder til nul er en måde at få mere værdi ud af at vælge favoritterne i oddsene for gruppe A-spilledag 2.

Spilforslag

Ecuador fik en blød og nem start mod Qatar men nu møder de et klassehold i form af Holland. Vi forestiller os at Holland vil køre bolden rundt og ikke give mange chancer til deres modstander. Holland vinder!