spilforslag Charly TRIBALLEAU / AFP

Cameroun v Brasilien

● Hvornår? Fredag den 2. december, 20.00

● Hvor? Lusail Stadium, Qatar

● Seneste resultat: Brasilien 1-0 Cameroun, november 2018 (Internationale venskabskampe)

Den sidste kamp i VM-gruppespillet indtil 2026. Det har været et meget underholdende og engagerende VM indtil videre, og den store mængde af kampe hver dag vil vi alle savne. Men intet varer evigt, og forhåbentlig vil Brasilien og Cameroun give os en god afsked.

På trods af kvalifikationen har Brasilien været temmelig undervældende indtil videre i denne turnering. Når man tænker på det talent, som deres trup besidder, forventer man næsten at se mere fra dem end 1-0 og 2-0 sejre.

Deres bedste folk har været folk som Casemiro og Richarlison. Begge har scoret fantastiske mål og været fantastiske gode generelt for Brasilien. Nu hvor de har kvalificeret sig, vil vi sandsynligvis se parret hvile, hvilket giver nogle andre spillere mulighed for at brillere.

Det bliver ikke en nem kamp for Brasilien, da de møder et Cameroun-hold, der kun er en sejr fra at slutte sig til dem i ottendedelsfinalen. Cameroun har vist en fantastisk gejst og beslutsomhed for at holde sig i kampen og de vil stræbe efter at tage et skridt videre og slå favoritterne.

Spilforslag

På trods af at de har alt at spille for, tror vi stadig, at Cameroun desværre ikke vil komme videre. Brasilien vil holde fødderne på speederen og de spillere, der endnu ikke er startet, vil være sultne efter at gøre en indsats.

Vi kan se dem vinde endnu en gang og holde et clean sheet. Hvilket giver dem en perfekt 3/3 rekord.

● Kampresultat: Brasilien

● Begge hold til at score? Nej

Odds: 2.00

spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig