spilforslag Jung Yeon-je / AFP

Sydkorea v Portugal

● Hvornår? Fredag 2.Dec kl.16.00

Med Portugal allerede igennem, vil denne kamp være en chance for nogle af deres ikke-startere til at få nogle minutter og nogle af starterne til at få et hvil. Cristiano Ronaldo vil få et velfortjent hvil efter en fantastisk præstation mod Uruguay, og det samme med Bruno Fernandes.

Sydkorea skal vinde denne kamp, ellers er de ude, så enkelt er det. Heung-Min Son og co. har været meget skuffende indtil videre. De leverede en fornuftig indsats mod alle odds i åbningskampen mod Uruguay, men var ikke i stand til at få mere end en uafgjort.

I deres anden kamp stod de over for Ghana, som på ingen måde er en nem modstander, men på papiret den nemmeste af slagsen. Det var en kamp, som de havde brug for at vinde. Ved halvleg var de bagud 2-0, men kunne kæmpe sig tilbage og gøre det til 2-2, inden Kudus scorede til 3-2 og knuste de koreanske hjerter.

De skal dog op imod et meget stærkt portugisisk hold, hvis de vil blive i VM lejren og skulle det ske, så vil det gå over i koreansk historie.

Portugal vil selv have ambitioner eftersom de aldrig har vundet VM, og hvis de bliver ubesejret i gruppen, vil det give dem stor selvtillid til at gå hele vejen.

Spilforslag

Der er så meget på spil for Korea, og for mange af disse spillere vil det være den største kamp i deres karriere. Vi tror, at de vil yde en fremragende indsats, og med Portugal videre og et par nøglespillere ude, så kan det ske. Vi prøver med et fint +1 Asian til Sydkorea og skulle de tabe med et enkelt mål, så får vi pengene retur.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig