spilforslag MARIANA GREIF / POOL / AFP

Ghana v Uruguay

● Hvornår? Fredag 2.Dec kl 16.00

Ghana v Uruguay. For en tilfældig fodboldfan virker det måske ikke som meget, men der er masser af historie bag denne kamp. Det hele startede tilbage i 2010 ved VM i Sydafrika. Det var kvartfinalerne, og de to mødtes i det, der var et meget ikonisk opgør. I ordinær tid stod det 1-1, og i tillægstiden brød det hele løs.

Ghana havde lagt bolden perfekt på mål, men Luis Suarez havde andre idéer. Han reddede den fra stregen med hånden! Det gav ham selv et rødt kort og et straffe til Ghana. Assamoah Gyan steppede op, brændte den og Uruguay endte med at vinde kampen.

Dette har fået Ghana til at have et massiv vendetta mod Uruguay og Suarez, hvilket gør denne kamp til et “must” at se. En sejr til begge hold vil give dem en plads i ottendedelsfinalen, hvis Sydkorea ikke formår at slå Portugal. Alt står på spil i denne kamp endnu en gang.

Hvis du har været med os et stykke tid, vil du vide, at vi valgte Uruguay som vores VM-vinder. Derfor tror vi også på, at de igen kan få skovlen under Ghana. Med folk som Rodrigo Bentancur, Fede Valverde og Darwin Nunez vil det sydamerikanske hold have nok at byde på. Hvilket fører os til vores spil.

Spilforslag

Uruguays erfaring og intensitet vil vinde dem denne kamp. De var meget uheldige med at tabe mod Portugal, og de vil bruge denne kamp som hævn til at sikre sig sejren.

● Matchresultat: Uruguay

● Darwin Nunez scorer

Odds 4.33

Disse odds er tilgængelige via bet365 bet builder-funktion.

spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig